- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomionne
csendes tag
válasz
zhagyma #1419 üzenetére
OFF: Szia.Köszi az infót, de nekem sima 16:9-es katódsugaras tv-m van, nem láttam értelmét hd-re váltani műsor nélkül.Ezekért a csatornákért is meggondolandó még.Mert teszem azt felkerülnek a kertv-k akkor sem valószínű, hogy tényleges hd adást fognak adni még 1-2 évig.Max felkonvertált adás lesz. Bocs az offért.
-
tomionne
csendes tag
Üdv! Mindenkinek.
Nálam Szigetszentmiklóson (Csepel-sziget észak) mindkét adó tökéletesen jön, sima szobaantennával.(tányéros, nem bot antenna)Ami meglepő, hogy a kb 1éve vásárolt Pinnacle Pctv hybrid pro stick 320e-vel (usb-s)és a legfrissebb hd-s pctv szoftverrel egyből megtalálta a jelet.Csak annyi a gebasz, hogy a duna hd-t csak körben fekete szélű kockában jeleníti meg a tv közepén, viszont a programból ki lehet nagyítani.A gépem 3gigás celeron,1gb rammal és noname geforce 5500 256mb videokarival.
Telepítve van a quicktime alternative amiben már benne vannak a szükséges hd kódekek és az ffdshow.
Remélem tudtam hasznos infót adni valakinek.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest