Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Igen, köszönöm! Nem adtak hozzá, de akkor vételezek és ki is próbálom!
Köszönöm még 1 szer!

-
HeavyToys
senior tag
Tiszteletem!
Van egy MSI DIGIVOX MINI Hybrid II tunerem laptopon és egy UPC (tányéros) set top boxom. Teherautóban szeretném nézni a honi adást, a kérdésem az lenne, hogy ezzel a tunerrel van erre lehetőség?
Üdv mindenkinek és köszönöm a választ!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem tudtam eldönteni, hogy számomra mi lenne a megfelelő választás, ezért hozzátok fordulok. Egy Brazos (AMD e-350) alapú rendszert használok, szóval olyan dvb-tunert keresnék, amely alkalmas a magyarországi digitális adások vételére és mellette amennyire ez lehet erőforrás takarékos.
Mivel a rendszerem CPU ereje igen korlátozott, így tudnátok igazán cpu takarékos dvb-tunert ajánlani? Van bővítő hely PCI-Express 16x-os a lapon, de ha lehet inkább USB sticket használnék. Elméletileg azt írták, hogy beltéri antennával a lakhelyemen fogható az adás,de ,mivel kültéri antennával rendelkezem, a kábelt is be tudom hozni a géphez, bár inkább a beltérinél maradnék, ha lehet.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest