Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
válasz
wassermann #10184 üzenetére
Igen, köszönöm! Nem adtak hozzá, de akkor vételezek és ki is próbálom!
Köszönöm még 1 szer!
-
HeavyToys
senior tag
Tiszteletem!
Van egy MSI DIGIVOX MINI Hybrid II tunerem laptopon és egy UPC (tányéros) set top boxom. Teherautóban szeretném nézni a honi adást, a kérdésem az lenne, hogy ezzel a tunerrel van erre lehetőség?
Üdv mindenkinek és köszönöm a választ!
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem tudtam eldönteni, hogy számomra mi lenne a megfelelő választás, ezért hozzátok fordulok. Egy Brazos (AMD e-350) alapú rendszert használok, szóval olyan dvb-tunert keresnék, amely alkalmas a magyarországi digitális adások vételére és mellette amennyire ez lehet erőforrás takarékos.
Mivel a rendszerem CPU ereje igen korlátozott, így tudnátok igazán cpu takarékos dvb-tunert ajánlani? Van bővítő hely PCI-Express 16x-os a lapon, de ha lehet inkább USB sticket használnék. Elméletileg azt írták, hogy beltéri antennával a lakhelyemen fogható az adás,de ,mivel kültéri antennával rendelkezem, a kábelt is be tudom hozni a géphez, bár inkább a beltérinél maradnék, ha lehet.
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest