- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrym
tag
Help please!
-
Scrym
tag
Üdv Guruk!
Nem tudtok valami frankó szoftvert ajánlani Gigabyte 8300-as Hybrid Tunerhez?! Felvétel nem fontos, inkább, hogy rendesen tudjam nézni az adásokat és működjön az EPG.
Ami van hozzá, a gyári (VivoTV), az nem volna rossz, de van benne hiányosság bőven, és az EPG sem működik.
ProgDVB-vel, DVBViewerrel működik az EPG, de az analóg adásokba nem tudok életet lehelni. Nem tudtok valami felhasználó barát kis programocskát ami kielégíti a vágyaimat?!
Vagy akár valami frissítés a VIVOTV-hez?Előre is köszi!
-
Scrym
tag
Köszi a válaszodat, akkor majd visszaolvasok pár oldalt. Reméltem, hogy valami szoftveres gebasz lehet, bár én azt hittem ez a VIVO TV elég komoly!
-
Scrym
tag
Üdv. Guruk!
Na végül is nem vettem DVB-C képes tunert, kicsit húzós volt az ára, meg nem is igazán használnám ki, inkább akkor majd DVB-C-s tv-t veszek a jövőben.
Helyette vettem egy hybrid tunert:Minden klafa, megy az analóg kábeltv (valóban gyengébb a minősége, mint tv-n) és a MindigTV (DVB-T) 6 csatornája.
Csak egy problémám van. Az EPG az halott. Nem ír ki semmit, csak üres téglalapok vannak az írás helyett. Néztem a beállításoknál, de nem találtam semmit.
Amúgy a szoftver az VIVO Tv.
Előre is köszi! -
Scrym
tag
Köszi srácok, sokat segítetek.
Igen valóban, több helyen szeretném használni, albérletben DVB-C (DigiKábel), otthon analóg kábeltv, és mivel sokat császkálok az országban, ezért DVB-T.
Akkor majd megbarátkozok, hogy gyengébb az analóg minősége. Mondjuk szemmel észre vehető lesz? Tehát ránézek a CRT TV-re meg a Notebookra és látom a különbséget?
Na de most átnézem az árgép.hu-t!
Köszi mégegyszer, hogy ilyen segítőkészek vagytok! -
Scrym
tag
Bocsi, és honnan tudok rendelni ezekből a termékekből?
-
Scrym
tag
válasz
lorenzen #7079 üzenetére
Köszi szépen, villámgyors válaszodat!
Mit takar az, hogy gyengébb az analóg része? Gyengébb egy Hybrid (analóg+DVB-T) - hez képest, vagy úgy általában azoké is gyengébb? Rosszabb lesz a képe, mint egy TV-n?
Jó volna, ha az is jó volna, mert több helyen használnám a tunert és mindenhol kéne működnie.
Köszi, hogy listáztál modelleket is, mindjárt meg is vizsgálom őket!
Köszönöm szépen! -
Scrym
tag
Üdv!
Egy olyan tunert szeretnék venni, ami képes az analóg, DVD-T és a DVD-C adások vételére.
Tudtuk valamit ajánlani?! Jah és az interface USB!Nézelődtem de nem nagyon elterjedt, vagy csak rossz helyen keresgéltem. Jó volna max. 25-nél megállni!
Nagyon szépen köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest