- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Rendben, köszi! Végülis balogunyom már tényleg nincs messze,szóval elvileg szhelyen is mennie kéne akkor.
WinFast DTV Dongle H
Egy sima 1 méteres koax kábel vanElötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud
-
Geri89
aktív tag
Szia! Én próbáltam.Győrben a Móricz Zsigmond rakparton a Dunakapu tértől nem messze 4. emeleten USB-s vevővel egy darab 1 méteres drót segítségével tökéletesen jön minden 87-93% közötti jelszínt van.Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban kérdezz csak nyugodtan.
Viszont Szombathelyen Vasvári toronytól 20-25km-re sajnos nekem sem sikerült semmit behoznom még eddigNem értem, hogy miért írják ki az oldalra akkor, hogy le van fedve Szombathely...Valakinek sikerült valamivel összehozni használható adást ott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OpenMediaVault
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G Pro X Superlight vezetékes Gaming Egér!
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- Sharkoon Skiller SGM1
- ACER PREDATOR ORION 3000 // CORE I5 9400 // 16GB DDR4 // GEFORCE GTX1660 SUPER 6GB // SSD+HDD
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest