- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
Rendben, köszi! Végülis balogunyom már tényleg nincs messze,szóval elvileg szhelyen is mennie kéne akkor.
WinFast DTV Dongle H
Egy sima 1 méteres koax kábel vanElötte ezzel fogtam a sima analóg adást is,de hozzáteszem, hogy a 4. emeleten vagyok, bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.De ha gondolod holnap elviszem laptopot egyetem felé,aztán kipróbálom ott valamelyik parkban, hogy ott mit tud
-
Geri89
aktív tag
Szia! Én próbáltam.Győrben a Móricz Zsigmond rakparton a Dunakapu tértől nem messze 4. emeleten USB-s vevővel egy darab 1 méteres drót segítségével tökéletesen jön minden 87-93% közötti jelszínt van.Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban kérdezz csak nyugodtan.
Viszont Szombathelyen Vasvári toronytól 20-25km-re sajnos nekem sem sikerült semmit behoznom még eddigNem értem, hogy miért írják ki az oldalra akkor, hogy le van fedve Szombathely...Valakinek sikerült valamivel összehozni használható adást ott?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest