- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11799 üzenetére
Jobbklikk, beállítások (F5), de most jobban megnézve, egyelőre nem tudom, MPEG4-re hogyan lehet majd beállítani. Eddig ugyanis azt hittem, hogy mivel a külső DVB-T felvételeket gond nélkül lejátssza, a tunert is majd ugyanúgy feldolgozza.
Tehát így nem tudok garantálni semmit, csak mivel egyébként jól bevált nekem ez a lejátszó, ezért gondoltam, hogy ha majd kerítek egy tunert, hátha jó lenne arra is:
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Pedig a kockázás és szétesés tapasztalatom szerint antennagond, illetve jelgyengeség miatt szokott lenni, bár valahol olvastam már szoftveres problémákról is.
Egyébként a KMPlayer korábbi fejlesztője által készített PotPlayer is lejátszik minden felvételt, amit a MinDigTV-ről készítettem (az asztali vevővel), tunert is kezel, van 64 bites változata is. Továbbá az én gépemen DXVA-módban működik, így szinte nem is terheli a CPU-t, még HD-adásnál sem, az integrált GPU dolgozik helyette (Intel).
A tuner konfigurálása után parancsikonnal is indítható a TV, bár még nem volt módom tesztelni:
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Gondolom drivert telepítettél, mert a windows alapból nem szokta jól kezelni. A leírásomnál, amit linkeltél ott a legfrisebb ismert driver.
VLC playlisttel is képes kezelni a csatornákat, itt egy példa [link], ha nálad máshogy van a frekvenciakiosztás, akkor azt át kell írni a fájlban (és már neo fm sincsen).
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11698 üzenetére
A hardverek képességében nincs sok különbség. Milyen működést vagy funkciókat vársz el a programjától?
Ha média centeres megoldást keresel, akkor a win media center vagy homesys programokkal bármelyiket használhatod. Ha egyszerű működés kell extrák nélkül, akkor egy vlc player áll legjobban kézre. Mondjuk a távirányítójuk általában a saját programjukkal megy legjobban (kivéve ha win media center kompatibiliset adnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest