- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11799 üzenetére
Jobbklikk, beállítások (F5), de most jobban megnézve, egyelőre nem tudom, MPEG4-re hogyan lehet majd beállítani. Eddig ugyanis azt hittem, hogy mivel a külső DVB-T felvételeket gond nélkül lejátssza, a tunert is majd ugyanúgy feldolgozza.
Tehát így nem tudok garantálni semmit, csak mivel egyébként jól bevált nekem ez a lejátszó, ezért gondoltam, hogy ha majd kerítek egy tunert, hátha jó lenne arra is:
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Pedig a kockázás és szétesés tapasztalatom szerint antennagond, illetve jelgyengeség miatt szokott lenni, bár valahol olvastam már szoftveres problémákról is.
Egyébként a KMPlayer korábbi fejlesztője által készített PotPlayer is lejátszik minden felvételt, amit a MinDigTV-ről készítettem (az asztali vevővel), tunert is kezel, van 64 bites változata is. Továbbá az én gépemen DXVA-módban működik, így szinte nem is terheli a CPU-t, még HD-adásnál sem, az integrált GPU dolgozik helyette (Intel).
A tuner konfigurálása után parancsikonnal is indítható a TV, bár még nem volt módom tesztelni:
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Gondolom drivert telepítettél, mert a windows alapból nem szokta jól kezelni. A leírásomnál, amit linkeltél ott a legfrisebb ismert driver.
VLC playlisttel is képes kezelni a csatornákat, itt egy példa [link], ha nálad máshogy van a frekvenciakiosztás, akkor azt át kell írni a fájlban (és már neo fm sincsen).
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11698 üzenetére
A hardverek képességében nincs sok különbség. Milyen működést vagy funkciókat vársz el a programjától?
Ha média centeres megoldást keresel, akkor a win media center vagy homesys programokkal bármelyiket használhatod. Ha egyszerű működés kell extrák nélkül, akkor egy vlc player áll legjobban kézre. Mondjuk a távirányítójuk általában a saját programjukkal megy legjobban (kivéve ha win media center kompatibiliset adnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG OLED 55 B2 TV - 4k, 120Hz, 140 cm, garis
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Eladó egy Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T835 (LTE)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest