Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11799 üzenetére
Jobbklikk, beállítások (F5), de most jobban megnézve, egyelőre nem tudom, MPEG4-re hogyan lehet majd beállítani. Eddig ugyanis azt hittem, hogy mivel a külső DVB-T felvételeket gond nélkül lejátssza, a tunert is majd ugyanúgy feldolgozza.
Tehát így nem tudok garantálni semmit, csak mivel egyébként jól bevált nekem ez a lejátszó, ezért gondoltam, hogy ha majd kerítek egy tunert, hátha jó lenne arra is:
-
Kernel
nagyúr
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Pedig a kockázás és szétesés tapasztalatom szerint antennagond, illetve jelgyengeség miatt szokott lenni, bár valahol olvastam már szoftveres problémákról is.
Egyébként a KMPlayer korábbi fejlesztője által készített PotPlayer is lejátszik minden felvételt, amit a MinDigTV-ről készítettem (az asztali vevővel), tunert is kezel, van 64 bites változata is. Továbbá az én gépemen DXVA-módban működik, így szinte nem is terheli a CPU-t, még HD-adásnál sem, az integrált GPU dolgozik helyette (Intel).
A tuner konfigurálása után parancsikonnal is indítható a TV, bár még nem volt módom tesztelni:
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11795 üzenetére
Gondolom drivert telepítettél, mert a windows alapból nem szokta jól kezelni. A leírásomnál, amit linkeltél ott a legfrisebb ismert driver.
VLC playlisttel is képes kezelni a csatornákat, itt egy példa [link], ha nálad máshogy van a frekvenciakiosztás, akkor azt át kell írni a fájlban (és már neo fm sincsen).
-
azbest
félisten
válasz
sazabi #11698 üzenetére
A hardverek képességében nincs sok különbség. Milyen működést vagy funkciókat vársz el a programjától?
Ha média centeres megoldást keresel, akkor a win media center vagy homesys programokkal bármelyiket használhatod. Ha egyszerű működés kell extrák nélkül, akkor egy vlc player áll legjobban kézre. Mondjuk a távirányítójuk általában a saját programjukkal megy legjobban (kivéve ha win media center kompatibiliset adnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest