- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt124307
tag
válasz
szuszinho #16390 üzenetére
Nincs telepítve a c / c++ fordító a gépedre (nem bántásként mondom, de azért a hibaüzenetet be lehet írni a keresőbe és jó eséllyel választ kapsz rá, hogy mi a gond). Tedd fel a csomagkezelőből a g++ csomagot. Ubuntu esetén apt-get install g++, fedora esetén yum vagy dnf install g++, de lehet grafikus csomagkezelő alkalmazást is használni (pl. synaptic, apper, stb.). Valószínűleg lesz még pár csomag, aminek a hiányára panaszkodni fog, azokat is telepítsd szép sorban. Ha minden szükséges csomag fent lesz, akkor végül majd hiba nélkül le fogod tudni fordítani a plugint.
-
tt124307
tag
válasz
szuszinho #16384 üzenetére
Én 64 bites oprendszeren (Fedora 21) fordítottam, ott a /usr/lib64/vlc/plugins/ alá másoltam a libhtsp_plugin.so fájlt, vagyis egyből a plugins könyvtár gyökerébe. Az elérési útvonal állítgatását nem értem, nem rémlik, hogy bármilyen útvonalat kellett volna állítani. A plugin bemásolása után értelemszerúen egy vlc újraindítás szükséges, de feltételezem, hogy ezen már túlvagy.
A bővítmények között HTSP-re keresve így jelenik meg:
A plugin beállításait az Eszközök -> Beállítások -> Mind alatt tudod megtenni, de ugyancsak érdemes a HTSP-re szűrni:
-
tt124307
tag
válasz
szuszinho #16371 üzenetére
HTSP plugint kell telepítened és konfigurálnod a VLC alá. Windows esetén letöltöd a file-t és bemásolod a VLC plugins könyvtára alá, Linux esetén fordítanod kell magadnak, de nem egy nagy művészet.
-
tt124307
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Series X|S
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged