Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ha WiFi nélkülit vettél abba utólag Ralink RT5370 chipes WiFi adaptert lehet bedugni, avval működik. A WiFi nélküli verziónak két hátránya van.
1. A fórumon azt olvastam, hogy állítólag nem olyan stabilak mint a WiFi-sek mert némileg más hardvert tartalmaznak. Ezt én se megerősíteni se cáfolni nem tudom, mert nekem csak WiFi-s verziójúak vannak. Lehet hogy ez csak urbán legenda
2. A másik hátrány, hogyha bedugsz egy USB-s WiFi adaptert a boxba, akkor már nem lesz több szabad USB port pl. háttértár csatlakoztatáshoz. -
farkas-j
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Hieronymus fórumtárs által linkelt oldalról nekünk a most előrendelhető Amiko Impulse T2/C Wifi boxból van 4db (2 éve vettük). Nagyon beváltak! Van egy remek extrájuk ami a hivatalos EMU firmware-rel érhető el. Elég csak egy boxba előfizetői kártyát tenni és az összessel lehet nézni a kódolt adásokat is. Az összes box be van léptetve a belső hálózatba WiFi-n. Egy be van állítva szervernek, ebben van a kártya, a többi box kliensnek van konfigurálva. A belső WiFi hálózaton keresztül kapják a kliensek a kikódoláshoz szükséges adatokat a szerver boxtól. Egyébként ezt a szolgáltatás több Amiko box típus is támogatja. Ennek a boxnak ráadásul van még egy számomra fontos "extrája" is. A HDMI és az alapsávi videokimenetén is egyszerre ki tudja adni a képet és az analóg kimeneten a hangot is. Sajnálatos módon az ennél nagyobb tudású és jóval drágább TechniSat K2 ISO ezt nem tudja.
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Ez így érthető.
Ezek jók a tévéhez. -
Watt25
veterán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Na, kezdjük az elején.
1. Nagyon furcsa és nem mondom azt, hogy nem létezik, de milyen FullHD tévé az, amin nincsen CI slot? (Konkrét tipust tudnál mondani?)
2. Sok olyan box van forgalomban, ami csak az ingyenes csatornákhoz jó, ezért értelemszerűen nincsen rajtuk CI foglalat.
3. Van a MindigTV-n is HD csatorna, de azok pont az ingyenesen fogható közszolgálati csatornák. Az említett Strong kezeli a HD csatornákat is.
Jó boxot majd ajánl más.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann