- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha kifejezetten analógra vagy előfizetve, akkor lehet, hogy addigra kapsz tőlük egy boxot:
http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/tv/digitalis-leszek"Egy darab ilyen digitális jelátalakító eszközt díjmentesen biztosítunk, melyet 2015. július végétől szeptember végéig postai úton küldünk el számodra.(1) Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert.(2)
alul pedig
"1) A jelátalakítót 2015. júliusától díjmentesen, futárral küldjük ki a számlázási címedre. A kiszállítás pontos időpontjával kapcsolatban a Magyar Posta munkatársa fogja veled felvenni a kapcsolatot. A médiakonvertert szakember segítsége nélkül, csak a TV készülékedhez kell csatlakoztatni a csomagolásban található útmutató alapján.
2) Jelátalakító rendelési igényedet augusztustól a Magyar Telekom hálózatából díjmentesen hívható 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon adhatod le vagy üzleteinkben, weboldalunkon megvásárolhatod."
-
nfsu17
veterán
ha valóban kódolatlan, akkor kb. mindegy mi a STB, csak tudja a DVB-C-t.
tehát a digikábel felhasználóit is meg lehet innentől kezdve kérdezni.
én megvárnám az átállást és utána vennék valamit.
csak mert most inkább kódolt (conax), mint kódolatlan. Max csak pár csatorna jön kártya nélkül. -
Gabesz87
veterán
Én egy másik topicban szinte szóról szóra ugyanezt a kérdést tettem fel
Szóval engem is érdekelne a válasz. Kinéztem párat, csak nem tudom melyik jó, melyik használható a Telekom kábel TV-vel 100%-osan. ITT vannak az általam kinézettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest