Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Ez van a GOLD-hoz + 2db CD: [link]
A gyári toldó kb 15 cm, de nekem egy régi 1 m-es toldón van.
A GOLD-nak sokkal jobb a szabványos koax az antenna csatija, mint az a kis biszbasz átalakító
Ennek is BDA driver-e van win alatt úgyhogy, szerintem a támogatás ugyanaz, linuxon passz...
A gyári PVR2-vel viszont meggyűlt a bajom: [link] (XP-n elég, ha az msconfig.exe-vel kidarálja az ember a szolgáltatásból és az autómatikus inditásból ezeket)
A másik baja a PVR2-nek, hogy kb 10 másodperc alatt indul el (DVBViewer 2 másodperc). -
DarkByte
addikt
ati2 -nek van Gold -ja ha minden igaz, remélhetőleg erre jár és tud válaszolni. De szerintem USB hosszabbító mindegyikhez jár, vagy ha nem is, 400ft körül van egy 5m -es USB 2.0 hosszabbító
Egyébként szerintem a sima Dongle megoldása azért rosszabb mert ahogy rajta fog lógni a nehezebb antenna kábel, egy idő után majd ki fog törni a tuner -ből vagy érintkező hibás lesz az aljzat/pigtail és akkor aztán érdekes lesz pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként szerintem a sima Dongle megoldása azért rosszabb mert ahogy rajta fog lógni a nehezebb antenna kábel, egy idő után majd ki fog törni a tuner -ből vagy érintkező hibás lesz az aljzat/pigtail és akkor aztán érdekes lesz pótolni.
wassermann