- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Érdekes dolog egyébként ez a tömörítős móka, mert most megnéztem és a Euronews 1,82Mbps-mal megy... Tehát magasabb a bitrátája mint az RTL / TV2 párosnak. De valóban elég pocsék a kép. Itt valami olyasmiről lehet szó, hogy az AH is csak valahonnan "szedi" az adást, ami esetleg még ha nem is sokkal rosszabb, de újratömörítve már sokat ront rajta.
-
Watt25
veterán
Természetesen, ahogy én is említettem, nem teljesen jó az összehasonlítás, tisztában vagyok vele. De én úgy gondolom, hogy egy normál SD adásban látszódnia kell, ha valaki direkt borostát hord. Való igaz, nem néztem meg azóta sem itthon a CRT-nken, hogy ott észre lehet-e venni, de majd próbálok figyelni.
De hagyjuk is ezt a témát, röviden maradjunk annyiban, hogy a személyes véleményem az, hogy alacsony bitrátával dolgozik a Hello Digital SD csatornák esetén.
Ezt valaki nem tudja számszerűleg ellenőrizni? Azt tudom, hogy MindigTV esetén a kertévék 1,55Mbps-os sávszélességgel tolják a képet. (MPEG4-ben ugyebár.) Mennyi ez az érték Hello Digital esetén és milyen kódolás?. (Lehet, hogy csak MPEG2? Mert ugye lehet, hogy nem is kisebb a bitráta, csak elavultabb a kódolási technika.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest