Hirdetés
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Érdekes dolog egyébként ez a tömörítős móka, mert most megnéztem és a Euronews 1,82Mbps-mal megy... Tehát magasabb a bitrátája mint az RTL / TV2 párosnak. De valóban elég pocsék a kép. Itt valami olyasmiről lehet szó, hogy az AH is csak valahonnan "szedi" az adást, ami esetleg még ha nem is sokkal rosszabb, de újratömörítve már sokat ront rajta.
-
Watt25
veterán
Természetesen, ahogy én is említettem, nem teljesen jó az összehasonlítás, tisztában vagyok vele. De én úgy gondolom, hogy egy normál SD adásban látszódnia kell, ha valaki direkt borostát hord. Való igaz, nem néztem meg azóta sem itthon a CRT-nken, hogy ott észre lehet-e venni, de majd próbálok figyelni.
De hagyjuk is ezt a témát, röviden maradjunk annyiban, hogy a személyes véleményem az, hogy alacsony bitrátával dolgozik a Hello Digital SD csatornák esetén.
Ezt valaki nem tudja számszerűleg ellenőrizni? Azt tudom, hogy MindigTV esetén a kertévék 1,55Mbps-os sávszélességgel tolják a képet. (MPEG4-ben ugyebár.) Mennyi ez az érték Hello Digital esetén és milyen kódolás?. (Lehet, hogy csak MPEG2? Mert ugye lehet, hogy nem is kisebb a bitráta, csak elavultabb a kódolási technika.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC Ryzen 7 5800X3D, Gigabyte 7900 XT, 64GB RAM, Corsair iCUE H150i 360mm BESZÁMÍTOK
- Google Pixel 10 128GB
- Gamer PC Ryzen 9 7900X, Radeon 7900 XTX, 32GB RAM, Arctic Liquid Freezer II 360 BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5900X, RTX 3090 24GB, 32GB RAM, ARCTIC Liquid Freezer III hűtéssel BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RTX 4070, 32GB RAM, BESZÁMÍTOK
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann