Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
kábelen a zárt rendszerükben annyi frekvenciát használnak amennyit akarnak. A földfelszíni estén a szomszédos országok adóival sem lehet ütközni. Ahol ugyanazt a frekvenciát használják a dvb-t -hez, ott sfn módban megy az adás és mindegyik adó ugyanazt adja.
az szerintem is igaz, hogy több frekvenciát is tudnának használni, de megértem, hogy nem építenek max 1-2 éves használatra új adókat, hanem kivárják hogy a mostani analógot sugárzókat használhassák fel erre.
-
Watt25
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Annyira én nem vagyok képben, de a kábeles hasonlatod azért lehet rossz, mert ugye a kábel egy zárt dolog. Semmi más ugye se ki, se be... Viszont az éterben nem csak TV adások száguldoznak, tehát nem csak a TV adás rádiójelei rohangásznak körülöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann