Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
kábelen a zárt rendszerükben annyi frekvenciát használnak amennyit akarnak. A földfelszíni estén a szomszédos országok adóival sem lehet ütközni. Ahol ugyanazt a frekvenciát használják a dvb-t -hez, ott sfn módban megy az adás és mindegyik adó ugyanazt adja.
az szerintem is igaz, hogy több frekvenciát is tudnának használni, de megértem, hogy nem építenek max 1-2 éves használatra új adókat, hanem kivárják hogy a mostani analógot sugárzókat használhassák fel erre.
-
Watt25
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Annyira én nem vagyok képben, de a kábeles hasonlatod azért lehet rossz, mert ugye a kábel egy zárt dolog. Semmi más ugye se ki, se be... Viszont az éterben nem csak TV adások száguldoznak, tehát nem csak a TV adás rádiójelei rohangásznak körülöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann