- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Elkezdem felvenni, várok 10 másodpercet és a felvett fáljt VLC-vel lejátszom. Persze jobb lenne, ha lenne hangja és nem kellene bűvészkedni, de eddig még nem tudtam megoldani. Szerinted meglehet?
Sajnálom, ezt elnéztem. Régebben a me-tv csak xine-nal ment, most viszont választható vlc, xine vagy gstreamer backend, az alapértelmezett a vlc, ezért volt hang. Xine-nal vagy Kaffeine-val nekem sincs hang a LATM AAC kódolással (RTL Klub, TV2, stb). Ha nem fontos az időzített felvétel, akkor vlc-vel simán tudsz DVB-T-t egyenesben is nézni és mplayerrel is valamelyik frontenddel (Pl. smplayer). Ha kell az időzített felvétel és nem sikerül összerakni a xine-t, akkor MythTV, illetve XBMC-PVR valamilyen stream szerverrel (mythbackend, VDR, tvheadend) [link], illetve a me-tv.
Van még más előnye is a Kaffeine-hez képest?
Igen, mint fent kiderült, választható hozzá az "engine" és az alapértelmezett vlc-t választva minden csatornán van hang. Ehhez persze a vlc-t is telepíteni kell. Egyszerűen lehet időzített felvételt beállítani. VIszont például hangcsatornát nem lehet választani.
Nah-itten álljunk meg egy szóra kérem. Nekem az hogy "normál", nem mondd semmit. Azt mond meg légyszíves, hogy mit vegyek?
Egy feltételes hozzáférés modul (CAM) [link] viszonylag drága, de megbízhatóan működik. Windows alatt a Homesys tudja kezelni az USB-s kártyaolvasót is. Nekem csak linux van és nem láttam értelmét az előfizetésnek a programválaszték alapján, így nem is próbálkoztam. Amit olvastam, az alapján a softcam megoldások linux alatt hardvertől függően vagy működnek vagy nem és ha működik, akkor sem biztos, hogy megbízható, van akinél szaggat, lefagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest