- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Agent87 #5575 üzenetére
Nálam sem tökéletes a szoftvere (PVR2)...
A DXVA támogatás bugos még sajnos.
Win7 x86-om van, neked x86 vagy x64 ?
Nálam is van ez a blokkosodás néha, először azt hittem a vétel miatt (ugyan 2 km-re vagyok a széchényi hegytől, de csak a hozzá adott mini-antennával próbáltam eddig, amíg ma estére össze nem raktam a tetőantennás vételt), de most már szinte biztos vagyok benne, hogy a szoftverrel, illetve a codeccel van a gond.
De ez csak a DXVA esetében van, csak sajnos most egy egymagos Celeron van a gépemben, ezért a HD csatornák nem mennek nélküle.
Egy 2 magos ADM-vel viszont neked prociból is mennie kell, próbáld meg kikapcsolni a gyorsítást.Nálam is van ilyen lefagyásközeli állapot, de csak akkor ha fel is veszem az adást, ekkor egy 20-5 perc közötti idő után leáll az élőkép, és nem tudom nézni, amíg le nem állítom a felvételt.
De attól még tökéletesen felveszi érdekes módon, tehát csak a megjelenítéssel van gond.
De a 20-5 percet azért írtam így, mert nekem is úgy tűnik, hogy egyre hamarabb csinálja...Hol laksz / milyen vevőrendszered (antenna, erősítő, kábelek, elosztások) van ?
Jelerősséget mivel nézted meg ?
Csak mert nekem a TSReadert nem sikerült egyenlőre beüzemelnem rajta (épp kérdeztem is az előbb itt).
Ha neked az megy, el tudnád mondani hogyan sikerült ?Egyébként a megoldás: alternatív szoftvert kell használni.
Én is most fogok majd felrakni egyet, csak még visszaolvasok mit is lenne a legjobb.
Sok szó van róluk, olvass vissza te is.
Ha neked csak nézésre, esetleg sima felvétere kell, arra szerintem kb. mindegyik jó.
Nekem vannak elég bonyolult ötleteim, amit jó lenne megvalósítani, de sajnos könnyen lehet, hogy ezt még a legkomolyabb programok sem fogják tudni.
A Leadtek programja még a jók közé tartozik ám ! (sajnos)
Pl. a legtöbben nincs lehetőség DXVA-ra, de van pár gyári program (nagy - (másban) neves - gyártóké is akár) ami az MPEG-4-es kódolást sem tudja.MOD: ugye a legfrissebb drivert és szoftvert raktad fel, netről letöltve ?
Itt a közvetlen link: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest