Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
Nekem ilyen van de nem vagyok elragadtatva tőle, egy csomó progi félig látja csak, a TSReader is csak Quality-t mutatja 0-100-ig normálisan a Strength meg 40000 -> -16000
.A PVR2 + a DVBViewer működik vele normálisan, a SmartDVB + MPC HC látja de nem működik. VLC-vel megy csak csatornaváltás nincs

A driverrel XP x86 + Win7 X64 alatt sincs probléma, kivéve a fentebb említetteket.
Nem tudtam más tunerrel összehasonlítani az érzékenységét, de a jó erős jelet szereti. -
törölt tag
bzoley rendelkezik személyes tapasztalatokkal DTV Dongle H-val. Én személy szerint rosszul vagyok az USB-s tunerektől (bár DVB módban annyira már nem számít). Leadtek driverekkel egyébként nem jellemző, hogy probléma lenne, bár előfordult már. Viszont gyorsan javítani szokták (ez a többi gyártóról már nem feltétlenül mondható el, sajnos tapasztaltam már több ilyen problémát is). Egyébként miért akarsz egyáltalán külső tunert venni asztali géphez?
Ahhoz, hogy megjelenítés nélkül vegyél fel, ahhoz az is kell, hogy a sw támogassa ezt.
A PVR2 egyébként nyugodtan használható, nem igényel cserét. Mondjuk a DXVA egyelőre bugos benne. EPG-ből lehet felvenni felvételi listára pár kattintással. Amennyiben kötött időpontokban vannak a meccsek (mondjuk minden nap 14:00, 16:00 és 18:00-kor kezdődnek a meccsek), akkor ez tovább egyszerűsödik, mert lehet ismétlődő időzítést is állítani. Persze nem hátrány ha van egy jó nagy vinyód is minderre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo LOQ laptop I5, Rtx2050, 16gb ram, 512 m2 ssd. Garancia.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bontatlan Google Pixel 10, 12GB ram 256GB rom frost/lila
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 12/512GB 2028.09.14-ig gari
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.