- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
válasz
Core2duo6600 #2752 üzenetére
Én is azt tudom javasolni, amit zhagyma néhány hozzászólással ezelőtt egy hasonló problémával küzdő fórumozónak: próbálj telepíteni egy alternatív dvb-t programot és hozzá való külső h.264 codec-ket.
A Dvbviewer Pro 3.9.2.0 telepítéséről olvashatsz pl. itt: #2130
A Dvbviewer Pro-ból van újabb változat is 3.9.4.0 verziószámmal, amit egyszerűbb telepíteni, beüzemelni, viszont a felvétel funkció az általam próbált példány esetén 10mp után lefagyott. A tunert kipróbálni mondjuk ez is jó, de tartós használatra egyelőre a régebbi verziót tudom ajánlani.
Első lépésnek lehet, hogy elég a HD codec pack-ot telepíteni, hátha az MCE is tudja használni valamelyik codec-et. Egy próbát megér a dolog..
Ahhoz, hogy rádiót is tudj hallgatni a Dvbviewer-ben, telepítheted pl. a monogram aac dekódert a #2501-es hozzászólásban leírtak szerint, vagy akár a divx7 telepítőben lévő dekódert is használhatod.
A divx telepítése egyszerűbb és kényelmesebb és még akár azt is könnyen megteheted, hogy csak az audió dekódert telepíted a többi komponenst pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged