- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Csak a leirasabol, keress ra a tipusra a neten, de szerintem 90%, hogy nincs benne ilyen tuner.
Na rakerestem neked
Tuner:
- Teletext 1000 programhellyel
- 1 analóg tunerVagyis nincs benne, csak a hanyomanyos analog tuner. Szoval ezt buktad
Azt tudod tenni, hogy veszel egy kulso DVB-T tunert, ami tud MPEG-4 -et ( ez fontos, mert az ujabb, DVB-T tuneres tv-kbe az olcso MPEG2-es tunert tettek, es hiaba van digitalis tunered, ugyanugy nem latod az adast...). Egy ilyen tuner 50e ft korul kezdodik, szoval nem olcso mulatsag, es akkor ezzel meg azt is elbukod, hogy pl a video/dvd felvevo egymas utan tobb csatornarol tudjon adast felvenni, hiszen itt a belteri egyseget neked kell kapcsolni (tehat nem a tv-n valtod a csatornat, hanem ezen a dobozon, es ezt a felvevo mar kulon nem tudja megtenni...vl
Az msn az oke, tudom hogy ez a mai divat, csak engem kiraz a hideg, ha igy ezt latom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Gran Turismo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest