- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #20334 üzenetére
"... elengedtem a nem olyan régen próbálgatott Rpi+TVHeadend vonalat, Xbox Tunerrel. Nem jött be, komplikált, számomra átláthatatlan..."
Sajnálom, ott tényleg a kecsegtető árú Xbox-tuner miatt voltak problémák. A TVHeadend web-es felülete szerintem jól használható, nekem nincs vele gondom.
-
Kenderice
senior tag
válasz
Én a dreamdroid-ot használom hogy a box által streamelt adást android rendszeren nézzem.
A VU plus player HD nekem nem jött be mert mindig elfelejtette a szerver beállításait.
Más eszközökön (tv box, raspberry pi, stb) lehet mondjuk KODI-t használni enigma2 addonnal.
Másik enigma2 boxra is lehet streamelni az adást ha szükseges, ehhez is vannak pluginek.
Lehet sima stream-ként es IPTV alapon is használni a klienseket.
Annyi, hogy IPTV alapon az EPG nem megy át, tehát ahhoz külső forrást kell beállítani. -
cof
veterán
válasz
Mi volt a gond TVH-val konkrétan?
Azt írta akitől vettem, hogy a box fel van okosítva, még régi csatornakiosztás /nem az alsótartomány/ megy rajta. Ez mit jelent?
Okosításnak ehhez nincs köze, hogy nálad éppen milyen a csatornakiosztás. Alsó tartományosnál megszünnek majd az SD-HD duplikációk, meg a minőség is jócskán romlik majd. Mindenhol állnak át folyamatosan.
Azért mert ez be volt már állítva persze, hogy nálad már semmivel nem kellett foglalkozni és működik, egész rossz volt az összehasonlításod itt, mert nem a nulláról kezdted mint TVH esetén.
Persze árat nem írtál, de biztosan kényelmesebb mint az előző verzió ahol lógnak mindenféle kábelek, itt meg egy zárt házban van minden. Nem hiába csináltattam én is egyedi 3D nyomtatott házat egy ilyen rendszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest