Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_kovacs
tag
A wint nem telepítem újra ez miatt.Nagyon belaktam már. Inkább lemondok az usb-s tunerről. esetleg veszek egy asztali boxot.
A hivatkozott link alapján sem találtam hasznos információt.(az első 40 ből 39 az xp ről szól)
Szerintem (s ezt nem először tapasztalom) a fellépő hibának semmi köze a hibaüzenethez.Az olvasottak alapján a hibaüzenetet több hiba is kiválthatja.Magyarul, meghatározhatatlan a pontos hiba.
Színesíti a dolgot:ma reggel 7 körül feladtam a kísérletezést(még mindig a 10-es hibakód).Úgy tíz óra körül (addig olvasgattam a neten más témában) csak úgy kíváncsiságból eszközkezelőben letilt, engedélyez.(amit már vagy százszor megtettem az elmúlt napokban), és működik!Most még megy, de az eddigiek alapján nem kell örülnöm, ez nem végleges.A gépen semmit nem állítottam, csak neteztem, és egyszer csak be tudta tölteni a driver-t. Lehet erre valami értelmes válasz? Nem szoktam fórumokon minősíteni a wint, pedig lenne rá ok
m_kovacs
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ketogén étrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann