Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrc
tag
Hello!
Amit használok az a Dvbviewer Pro 3.9.2.0 és a CoreAvc 1.7 codec.
Mindkettőt le tudod tölteni, ha gugliba beírod a nevüket (a Dvbviewer-t torrent oldalról töltöttem) .

Ezt érdemes még letölteni, mert jópár H.264 codec van benne: HD Pack 1.8.
A Dvbviewer beállításai:
Settings/Options/Hardware:
Itt kell látnod a listában tv tunert is. Nálam ez "Avermedia Hybrid Tv BDA Tuner" néven jelenik meg. Scan devices gomb segíhet, ha nincs még a listában a tuner.Settings/Options/DirectX:
Itt a "H.264 video decoder"-t kell kiválasztani. Az Avermedia féle codec is megjelenik itt, de ha azt választom, akkor ugyanúgy akadozik a kép mint az AverTv-ben.
A CoreAVC 1.7 vált be eddig még a legjobban nekem, de a HD PACK 1.8-ban lévők közül is sok működik.Channel/Channel List/Channel Editor:
Target Root: Tetszőleges nevet adhatsz a csatornalistának.
Reception Type: Terrestic -> Ez fontos!
A kereséshez vagy használd a "Scan Range" gombot vagy a kis nyilacskákkal állítsd be a "Frekvency (Khz)" értékét, mert ha simán beírod a számot, akkor nem működik..
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, ha nem világos valami, akkor kérdezz nyugodtan.
Nálad is jelentkezik az a hiba, hogy a gyári szoftvert használva durván akadozik a kép?
Én már két teljesen különböző gépen is próbáltam és mindkettőn rossz volt. Lehet, hogy az Avermedia codec nem kompatibilis a hazai DVB-T adással.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann