- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
debianos
aktív tag
válasz
azbest #16509 üzenetére
Jaja. Viszont utána jártam picit. Nem nálam van a gond. Rendszerszintű probléma. Van amelyik disztróval mevy, van amelyikkel nem. Debian 8-cal elvileg megy. Viszont elég szégyen, hogy 17.2-es full kódekes Mint KDE-n nem... Sajnos a pótlására még nem találtam megoldást. Egy leírást igen, de azzal addig sikerült eljutni, hogy már fel sem ismerte semmi. Na mindegy, majd még kutatok. Ha valaki tud valamit, akkor ne tartsa magában!
VLC-t bekonfigoltam, igaz dvb-appsból "fordítva" nem lett meg a Euronews, de pótlom majd. Vannak még azért problémák vele. Elég fapados. Valaki nem tud valami normális DVB lejátszót Linuxra? Tvheadenddel nem mertem foglalkozni még, meg nem is feltétlenül akarnék, mert csak ezen az evy gépen menne, aztán annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Futás, futópályák
- Star Trek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest