Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
wassermann #14518 üzenetére
Kerestem én, ezt meg is találtam - olvastam máshol is, hogy gyengébb jelnél jobb a RTL2832U+R820T. Nos viszont én azt szeretném, hogy egy Pi-re rákötnék 3 USB-s tunert, amelyek egy Iskra P-43 N TRIPLEX padlásra telepitett antennáról kapnák a jelet. Nagyjából tudom mi-merre (telepitettünk párszáz rendszert a nyáron a Digitális Átállás keretében), csak a kompatabilitásban nem vagyok otthon.
A cél az lenne, hogy a Pi mint egy hálózati médiaszerver működjön. Közvetlen HDMI-vel rá lesz kapcsolva a TV-re, főleg azon lennének műsorok nézve, és kell a lehetőség hogy +1-2 kliens rá tudjon alkalomadtán csatlakozni, és számitogépen/telefonon is tudjuk nézni a műsort.
Az ilyen, hogy PID szűrés, meg hasonlók amik főleg ködösek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest