Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
A háromágúnál (ha nincs rajta kapcsoló) soha nem lehet tudni, hogy melyik irányba van kötve. A SCART-toldó elvileg működne, de talán egyszerűbb lenne késsel megfaragni a csatlakozók oldalát, ugyanis nem sok kell hozzá, hogy ne feszüljön.
Ha nagyon akarom, még így is be tudom kínozni a szögletes adaptert, csak nekem nem nagyon tetszik, ahogy feszíti a HDMI-csatlakozót. Ha késsel kicsit levennék belőle, pont jó lenne. De én ezt már úgyis csak a konyhában használom, ahhoz nem kell.
Vagy még az is lehetséges, hogy ami nekem van HDMI-kábel, kicsit nagyobb a dugója, hátha akad ennél karcsúbb is.
Ez az adapter rajza egyébként, piros nyilakkal jelöltem az irányokat, így jobban érthető a probléma mibenléte:

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- Monitorkalibráló eszközök
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann