- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
korcsi #10667 üzenetére
Annak érdemes utánanézni, hogy az alcor hidvt progin kívül mással is működik-e a tunerbe épített kártyaolvasó. Nem ismerem a mediaportal-t, de a wiki szerint támogat néhány cam modult, de az alcor tunere szerintem máshogy működik.
Linux alapon megy nálam hasonló: xbmc + tvheadend + newcs, három olcsó kínai dvb-t tuner egy usb-re kötött közönséges smartkártya olvasóval. Mivel ez esetben a tvheadend végzi a kikódolást, így egy kártyával képes mindegyik tunert kiszolgálni. Régebben csináltam egy terheléstesztet és úgy láttam, hogy 20 különböző adóval is boldogult párhuzamosan. A felvételt én tvheadenden állítom be, xbmc-pvr-t még nem próbáltam. A 3 tuner + 1 kártyaolvasó + 3 usb kábel + távirányító összesen került 52 dolláromba (~12eFt).
-
zsigus
őstag
válasz
korcsi #10667 üzenetére
Az más, bocsi. Hát ha elég a mindigTV extra csatornakínálata, és nincs szükséged HD csatornákra (kivétel természetesen a 3 közszolgálati), akkor jó lehet.
Bár szerintem egy picit jobb minőségűek a SAT TV-n fogott csatornák (leginkább az RTL-t és a TV2-t tudtam összehasonlítani, IPTV-n is gondolom ugyanez a helyzet), de nem rossz a mindigTV sem (inkább a csatornáknak kellene már átállni HD-re, de valahol még normális 16:9 sincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest