Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Gear S3 - második kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
korcsi
üzenetére
Annak érdemes utánanézni, hogy az alcor hidvt progin kívül mással is működik-e a tunerbe épített kártyaolvasó. Nem ismerem a mediaportal-t, de a wiki szerint támogat néhány cam modult, de az alcor tunere szerintem máshogy működik.
Linux alapon megy nálam hasonló: xbmc + tvheadend + newcs, három olcsó kínai dvb-t tuner egy usb-re kötött közönséges smartkártya olvasóval. Mivel ez esetben a tvheadend végzi a kikódolást, így egy kártyával képes mindegyik tunert kiszolgálni. Régebben csináltam egy terheléstesztet és úgy láttam, hogy 20 különböző adóval is boldogult párhuzamosan. A felvételt én tvheadenden állítom be, xbmc-pvr-t még nem próbáltam. A 3 tuner + 1 kártyaolvasó + 3 usb kábel + távirányító összesen került 52 dolláromba (~12eFt).
-
zsigus
őstag
válasz
korcsi
üzenetére
Az más, bocsi. Hát ha elég a mindigTV extra csatornakínálata, és nincs szükséged HD csatornákra (kivétel természetesen a 3 közszolgálati), akkor jó lehet.
Bár szerintem egy picit jobb minőségűek a SAT TV-n fogott csatornák (leginkább az RTL-t és a TV2-t tudtam összehasonlítani, IPTV-n is gondolom ugyanez a helyzet), de nem rossz a mindigTV sem (inkább a csatornáknak kellene már átállni HD-re, de valahol még normális 16:9 sincs).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OTP Bank topic
- E-book olvasók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Kompakt vízhűtés
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann