- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
A botantenna valóban nem irányfüggő, hiszen minden irányból képes egyenlő eséllyel jelet fogni. Ezért a visszavert jelek, és tipikusan mozgás közbeni vételre jó megoldás.
Hogy a DVB-T tuner pontosan hogyan csinálja az időben eltolt, amplitudóban változó jelek "felhasználását" és az átviendő információ helyes sorrendbe rakását azt pontosan nem tudom megmondani mivel még nem olvastam el részletesen a DVB szabványt, vagy a szilikon tuner gyártók technikai leírásait, ezért ez ügyben pontos információval nem szolgálhatok.
Az általad "fényképkeret" típusú antenna szerintem irányfüggő. mivel "orcával" az adó felé kéne fordítani. Ha igaz a DVDB-T tuner "visszavert" jelek vételére való képessége, akkor akár a botantennával jobban is járhatsz bizonyos esetekben (bár az irányított tetőantenna nyereségét valószínűleg nem fogod elérni). Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann