Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • litter

    tag

    Sziasztok!

    Futtattam pár keresést itt a fórumban, s általánosságban a neten is kutakodtam már sokat valami teszt/összehasonítás után, hogy melyik a legjobb vagy legjobb ár/érték aránnyal rendelkező beltéri DVB-T szobaantenna.

    De sem itt, más másutt nem igazán találtam igazán túl sok infót. A magam részéről egy BP-i klasszik gangos bérház "udvarára" néz a lakásom, s már egy jó 2,5 éve MindigTV-zem egy "Somogyi" márkájú vevőegységgel.
    Az idők során sokat javult a vételi minőség, de azt hiszem lassan beállt arra a szinte ahonnan nem lesz sokkal tovább, s a sztori még mindig távol áll a tökéletestől. Mobiltelefonálás közben teljesen leáll, de anélkül is az RTL és a TV2 elég szaggatós:) Nem hiszem hogy ezzel sok újdonságot hoztam volt be ide közétek, de kérdésem a következő lenne: Mennyit számít egy jobb minőségű/drágább szobaantenna? (Sajnos csak beltéri jöhet számításba.)
    És ha lehet esetleg elérni némi javulást egy másik antennával (már nem kellene sok a rendes képhez:)), akkor melyik a márka az a fajta ami már bizonyított? Van valakinek összehasonlítási alapja?
    Az ár nem igazán számít (reális keretek között persze). Magam részéről szívesen kifizetnék egyszeri összegben akár 10k+-t is, ha utána sima lesz a kép és szaggatásmentes.
    Köszi a tippeket előre is!

    Jelenleg használt antennám: http://www.somogyi.hu/jsp/folap.jsp?oldal=cikk&pozicio=04.04.13&cikk=3040

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák