Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
lower
csendes tag
ez az orangeware prog egy 0!
Felrakom a gépre és telepít egy pár hardwert, amik persze nem működnek!
Nem tudok átvenni dv avit, mert a capture progim szerint használatban van a dv device, még akkor is ha uninstalálom a progit! Carack nincs hozzá, és nem is tud semmi extrát! A win98 simán látja webcaraként is a dv camit alapból, csak a full nyengus ikszpé nem! -
Uzsidoboz
csendes tag
Hi, nekem ugyaniylen van hogyan csatlakoztatod géphez?
-
Solee
csendes tag
Helló Cukor!
Nekem is van egy ilyen kamerám! Sajnos WEB ügyben nem tudok segíteni, de nekem is lenne egy kérdésem.
A kamera anyagát vinyóra akarom leszedni FireWire kábelen, de az XP nem ismeri fel. ( SONY kamerát egyből felismerte ) Kell hozzá valamilyen telepítő, mert nekem nem adtak hozzá?
Üdv:
Solee! -
CuKoR
senior tag
elvileg innen letudod szedni
[L]http://resonance.no-ip.com/setup.exe[/L] -
CuKoR
senior tag
tényleg nem megy az egész oldal ..feltöltöm a szerveremre
-
realtime
csendes tag
van crack valakinek?
-
realtime
csendes tag
Megvenni egy progit???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! több ezret kiadni egy progiért, ami aztán akár 2nap múlva kivágódik a kukába,+ tönkrevágja a redszert! 10 Ft, nem 10000Ft csak 10, már vagyonnak számít ha progit kell venni! Töltsd le inkább a cracket hozzá! Inkább cigit csinálok egy 200-asból és elszívom, minthogy progira adjak ki pénzt! Lejobb módszer ingyen letölteni egy progit, majd vagy visszaállítani az órát a biosban(ez rendkívűl hatásos szokott lenni nálam), vagy beleírogatni az exe fileban, vagy crack,patch szerzése!
-
CuKoR
senior tag
up
-
Dilikutya
félisten
az eszedbe se jutott, hogy ''megvedd''? ;]
-
CuKoR
senior tag
Up!
-
CuKoR
senior tag
chatelni akarok
olyan program kell ami felrak magának egy átjátszo ezközt és a DV kamera helyett webcamerát szimulál -
CuKoR
senior tag
a google már füstöl...idönként be se jön :D
találtam még azon kivül 1-2 progit de nem igazán müködnek...
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
ugye nem a tévét nézed és néha belehörrentesz a fórumba hogy mivanmá hanem közben a google-t már rongyosra koptattad a kereséseiddel? :D
nekem ez jön be: http://www.visiongs.de/ én sima gagyi webkamerával használom. -
CuKoR
senior tag
azért valamit irhatnátok igazán !
-
CuKoR
senior tag
up de mondjatok már valamit !
-
CuKoR
senior tag
up
-
CuKoR
senior tag
Hi !
Van egy Panasonic NV - DS60 as kamerám
Ezt szeretném használni webkameraként
Találtam is egy programot '' OrangeWare WebCamDV'' de ez scak 10 percig müködik mert trial...
Nem tud valaki valami jo progit ami ugyan igy használhatnék csak tovább ?
Üdv . : Cukor
Aktív témák
Hirdetés
- Analóg fényképezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Makulátlan Apple Watch Ultra 3 49MM Cellular Natúr Titán Ocean Band 2028.11.06. Apple.hu Garanciás.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest