- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Hat a 6 os a kartyakon levő nagy csatlakozot jelenti mig a negyes szam a videokameran levő kicsi dugeszt igy a behuzashoz 4-6 os kabel kell. van meg 4-4 es is erre meg nem jöttem ra hogy mire lenne jo de lattam mar 4 es éportal rendelkező firevire hubot talan ahhoz akkor a 6-6 os meg pl ha firewire porton keresztul akarsz mondjuk ket gepet összekötni. Nálam ez volt jó idejig hálózatként és fasza;) a masik meg az adobe premier 6 és fölfelé ről annyit, hogy mint progit én is szerettem mert egyszerű viszonylag és jo dolgokat lehet benne csinalni, viszont van benne egy eleg lenyegi gond hogy gondolom meg fat 32 höz volt optimalizalva és emiatt meg ha ntfs es a winyod akkor se hajlandó 2 giganal nagyobb fajlt letrehozni. 2 giganal lealitja az adat athuzast aztan így uatana illetsztegetheted ujra össze.
Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest