Hirdetés
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Hat a 6 os a kartyakon levő nagy csatlakozot jelenti mig a negyes szam a videokameran levő kicsi dugeszt igy a behuzashoz 4-6 os kabel kell. van meg 4-4 es is erre meg nem jöttem ra hogy mire lenne jo de lattam mar 4 es éportal rendelkező firevire hubot talan ahhoz akkor a 6-6 os meg pl ha firewire porton keresztul akarsz mondjuk ket gepet összekötni. Nálam ez volt jó idejig hálózatként és fasza;) a masik meg az adobe premier 6 és fölfelé ről annyit, hogy mint progit én is szerettem mert egyszerű viszonylag és jo dolgokat lehet benne csinalni, viszont van benne egy eleg lenyegi gond hogy gondolom meg fat 32 höz volt optimalizalva és emiatt meg ha ntfs es a winyod akkor se hajlandó 2 giganal nagyobb fajlt letrehozni. 2 giganal lealitja az adat athuzast aztan így uatana illetsztegetheted ujra össze.
Aktív témák
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Android szakmai topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest