Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
Aktív témák
-
Vaze
őstag
ja amugy en a lapot 120 dolcsiert vettem...
-
Vaze
őstag
udv mindenkinek...
nekemis volt egy hasonlo lapom de nekem egy 1 ghz-s volt es ugyan ugy ossze vissza volt irva minden hogy milyen proci is lehet es a vegen kiderult hogy holmi ossze visszasag eloszor mikor (uj) a lap akor meg jo kondicioba van de kb 1-2 honap mulva sajna nekem nemvalt be cserelnem kellet...
de azert remelem hogy te tobb szerencsevel jarsz az ilyen lapokba mint en.... :) -
dzsoni
senior tag
Nem, de közel jársz hozzá. Fater beidegesedett hogy sohasem engedem netezni egyik gépem elé sem, és kitalálta hogy vesz egy gépet részletre 0 ft lefizetésével. A cerkáról lebeszéltem + ez a gép jóval olcsóbb is volt. Végülis nem egy rossz vas ECS alaplap 128MB ram + 30GB hdd + 52x LG cd-rom. Kap még 128MB ramot, egy tv-outos pci ATI vidkarit + egy cd-írót + egy dvd-t.
-
rog
addikt
ah, megvan!
''The ECS K7SOM+ claims to have a ''PRO 1800+'' processor, at least according to the BIOS, and the sticker on the CPU fan. However, according to the printing on the die itself, it is a 1200mhz morgan core AMD Duron CPU.''
rossz string van a bios-ban. az aida tudja jol! -
dzsoni
senior tag
Adott egy ECS Elitegroup K7S0M+ alaplap, integrált vga, hang, lan és processzor!!! Az alaplapleírás szerint egy 700-as Duron van a lapon, bios szerint vmi PRO1800+, honlap szerint Socket A supports AMD Athlon XP/ Athlon processor up to 266MHz FSB, winxp szerint 1200-es Duron, Aida szerint Morgan magos Duron XP 1200MHz-en.
Akkor most milyen ez a proci? Engem leginkább az a PRO1800+ zavar.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Viccrovat
- BestBuy topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Wuthering Waves
- OLED monitor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest