Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
.:GoliBali:. #36 üzenetére
ha tonkremegy, akkor bux:
proci: max 3K
alaplap max 5k (maxmax)
és kizart, hogy egyszerre menjem minden tönkre (szerintem az is kizart, hogy tonkremegy) -
joysefke
veterán
válasz
.:GoliBali:. #30 üzenetére
légyszives olvasd már el a #26 os hozzászollásomat.
A procidat legalább 900-ig lehet huzni, az hogy az alaplap támogat e ekkora mértékű túlhajtást, vagy sem, az más tészta (egyébként tuti nem)
Az összes spitfire duron elmegy 900 ig kivétel nélkül, mivel a tied is ilyen, ezért az is mehet 900 on, valószinüleg 950 en is... -
joysefke
veterán
-
joysefke
veterán
válasz
.:GoliBali:. #23 üzenetére
FSB t kockázatmantesen tudod húzni...
110MHZ körül lesz a teteje, nekem ugyanilyen lapnál 120MHZ és atomstabil,
(de nem eröltetem videokártya miatt)
Szóval 110 ig tudod huzni az FSBt, ezzel arányosan emelkedik a PCI és AGP frekvenciája. +10% még nem számít.
Feszemelésre több mint valószínű, hogy nem lesz szükség, ez a proci simán bírna +33% ot is stabilan.
Emeld az FSBt nyugodtan, addig amig ugy nem dönt az alaplap, hogy ő most már nem akar bootolni. Na ha ez megtörténik, lenyomod az áramot, és ujrabekapcsolod a gépet, és alapbeállításokkal indul ujra.
CSinálj valamilyen memoriabancsmarkot különbözö beállításokkal is.
És változtasd a memoria időzítést is.
Szertem muködni fog a gép ugy hogy:
FSB/mem 110 (körül)
és mem latency 2 (CAS2)
ha nem müxik Cas 2 vel, akkor probálkozhatsz cas 2,5el...
ennyi
Egyébként lehetséges, hogy feltudod huzni a procit +10% fsb vel, de a memoriád már csak a gyengébb időzítést hozza azon a frekin. Na ekkor nem ér semmit a tuning...(mondjuk 100MHZn CAS2, 110MHZn cas3)
Én tipikusan akkor kezdenék el huzni egy 650 es duront, ha akad a DivX/ac3...
Itt jól jöhet akár +100MHZ is (750 en tuti nem szaggat, tapasztalat)
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest