- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Petya
tag
Visszavonom az rpg-t illetö kijelentésemet! :)
Egy idő után totál mogy érzése lesz az embernek már több mint egy hete abbahagytam mert nem mutat ujat!
mogy= megyek oszt gyak :( ja és nálam is max 17 fps-el ment de szép volt és nem FPS, tehát nem éreztem akadozónak a grafikát. -
Ploszi
senior tag
tényleg szép a grafika, a környezet meg minden, nálam fullra fel volt húzva minden, de azért a játékmenet lineráris és gyorsan meguntam a megyünk azúton és gyilkolunk-at
-
guest
veterán
A gépigény sem kicsi! Írassátok ki az fps-t!
-
guest
veterán
HI
Szep a jatek, de nem 1 nagy durranas, rpg-nek meg nem neveznem:) (ahol a karaktergeneralas annyi, hogy milyen a haja meg a ruhaja a fohosnek..)
Bar en easyn probaltam> a szornyek maguktol odajonnek hozzam, maguktol megtamadom es meg is olom oket -> jo mert kimeli az egeret is:)
kb 1,5 orat volt fenn, de hat izlesek es pofonok.
a diablo 2-hoz sehol sincs szerintem, bar nekem az sem tetszett..
bye -
-
guest
veterán
Hi all!
Ki nyomja a gémet, mik a vélemények róla??? Szerintem tisztára Diablo II, csak sokkal királyabb! Én nem igazán szeretem az ilyen stilusú gémeket, de ez nagyon (mondom NAGYON!) bejött!!! Alig birtam ''letenni'' otthon! Tegnap kaptam meg, de nem igazán tudtam aludni nyugodtan!
Szóval kinek hogy teccik?
bye
STIPee
U.i.: Akinek kell a gém eltom küldeni utánvéttel, csak küldjön mailt!
stipee@freemail.hu
:)
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest