Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ljana
tag
A kürtöt oldottam meg tegnap este/éjjel.
Ma a fargrovi fejes lányát szeretném megtalálni és/vagy egy újabb feladatot megoldani a marha sok közül amit a nyakamba varrtak ilyen pl. a Rothi fejes fiának kiszabadítása, aki a fargrovi fejes lányának a szerelme(asszem).
Amúgy köszi a térképet meg a segítséget, egyedül biztos lassaban menne főleg, hogy szörnyen türelmetlen vagyok.
Ez az első ilyen tipusú játék amit játszom szóval még csak ismerkedek vele. Eddig csak stratégiáztam, mert ott egy missziót gyorsan befejezek aztán megyek a dolgomra, de EZ!!!!
Szörnyű. amikor az első karakteremmel megesett hogy pincében nem volt ott a lifthez kar sikítottam. Egyszerűen nem volt OTT értitek ezt!!!!
Na akkor újrakezdtem, láss csodát a kar ott volt elsőre a falnak támasztva.
Lehidaltam.
ekkor valamit nagyon elronthattam mert a városban nem tudtam lejutni a katakombába acsaj nem adta a kulcsot hiába futkostam körbe a várost bejutottam még a fejes hez is . 3nap kínlódás.
előkerestem a Savet A színház előtt saveztam a trollnál.
bemegyek a városbe temlom, varázsló, templom, és simán odadata a kulcsott, itt már sikítottam. Most meg ez a csaj.
A legrosszabb pedi hogy. NEM BIROM ABBAHAGYNI!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest