Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
NA most szereztem a meg a pajzsot!
Ember:
Fighter, Marauder,Adept,Paladin,Deathlord
Egyik kemebe nehéz fagyasztos kard másikban pedig sarlo.
Ez exra brutális.
Sokal gyorsabb és többet is sebez mint ha csak a fagyasztos kard lenne a kezembe.
Nagyon kemény.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ljana
tag
a hátbatámadás egy igen jó dolog ha te vagy a támadó

Először is az ellenfél nemtudja kivédeni , nagyobbat sebzel
Egyetlen hátránya hogy csak a nagy mafla lassú szörnyeknél működik, mint pl. itt a dreaths akármi templomban az életrekelt szobornál
de bevállik a trolloknál is
Másrészt ugyanez érvényes rád is úgyhogy amikor 10en körülfognak valaki folyamatosan szivatni fog hátulról
én elf vagyok és amolyan varázslós lovagos akármicsoda majd ha sikerül lekapnom felteszem róla a képet nagyon szakít. Az a jó benne hogy fürge és kisügyes. Amolyan nemnézni ki belőle mit tud.
persze az elején voltak gondok de azóta külön öröm a goblinokat egy csapassál leteríteni
szerintem az a gond a thrallokal hogy méretük miatt lassúak, ezért akar mindenki hátba támadni,
-
NeverI
csendes tag
nekem közbe jöttek a haver szal nem játszottam vele
de most megek a tree totemért meg iylenek.... hamár arra fele járok 
egyébként ki mivel nyomul?
én egy thrall rogue - fighter - marauder -budoka - ( Deathlord
az a poén hogy buduka az egy nyinya akar lenni pusta kezes harc 6.szintű és sebzek vele 1-3... képzelem mennyit sebeznék ha nem lenne kifejlesztve
ja mellesleg van +25 sebzésem is
alaki tudja, hog yhogy lehet egy szörnyet hátba támadni??? álltalában k soktak engem....
-
Ljana
tag
én már vale of ruinsban vagyok a dreadoth templomban.
1x menj el vartughoz Skuldoomban és mond meg hogy nincs egyezség (itt rontottam el)
2x Staroxia, beszélj vele hogy megkapd a jelszavakat
3x grymlock beszélj vvele amig meg nem kapod a teleportkönyvet
Holnap munka ugyhogy vonulok aludni
-
Ljana
tag
Hát ilyen nincs

A pajzsot nem adtam el

de akkor miért nem adja a könyvet az a szerencsétlen varázsló

-
AS
félisten
Sajnos ma nem tudtam játszani. de majd holnap bepotolom.

-
AS
félisten
Akkor ujbol
Vartug elküld a Naga templomba hogy hoz a srác véréből
De még azért is mesz mert ott van az egyik relikvia. (az egyik tárgy amit majd bekel illeszteni a talendorba)
Átugrás nem nehéz. Mindent vegyünk le magunkról és könnyű lesz. nem kell itt nagyon fejlesztetni a atlétikát.
Naga királynö szobájában van a páncél.
Kimegyünk a naga templombol és beszélünk vartugal. Azt mondja menyünk valve is ruinba és áldozzuk fel a vért. és egy vámpir elárulj a kodot a tomb-os soulsba.
Vartugtol elmegyünk Satorixiához. és mondja majd azt hogy kérjük ell könyvet az öreg grymlocktol (druida) Ö oda is fogja adni. -
Ljana
tag
Most jut eszembe sikerült már átugranod ott ahol kinyílik a padló ha rálépsz, asszem ott jutsz el hozzá!!! az egyik felén meghúzod akart a másikfelé vagy Valdanhoz jutsz vagy rosszul emlékszem.
Olyat kéne kérdezni aki most csinálta végig ezt a pályát én már 2 hete túl vagyok rajta azóta sem jutottam tovább
tehát majd megerőltetem az agysejtjeim
vagy ha valaki megkimélné őket és kicsit konkrétabbat tudna Valdane kiszabadítása ügyben segíteni??
Kezdek kifogyni az ötletekből. -
Ljana
tag
abban a teremben mindkét ajtó nyitva már???
Mozdítható tégla van még az egyik akadálypályán is és van még egy helyen, ez kifeléjövet lessz érdekes ahol mérget fújnak rád és karokat kell a folyosó végén meghúznod hogy kinyíljon egy rácsos ajtó.
itt ajánlom a kanyarokban figyelni merta kifújt méregtől nem látod de ha elmész melette kiírja hogy loose brick.
[Szerkesztve] -
Ljana
tag
Esetleg valaki ???
Mivel lehet kifényképezni a karakteremet???? -
NeverI
csendes tag
-
NeverI
csendes tag
no majd kiderűl

iszont most meg elakadtam
a Naga templomba, hol van az a hülye kapcsoló amivel kilehet nyitni azt a rácsot ami vezet a fazon fiához?
össze-vissza rohangálok de nem találom sehol...
ráadásúl már odáig fajultam, hogy megnéztem egy végig játszást is, de még úgy sem találom...
Bővebben: link
ki tud valaki segíteni?
-
Ljana
tag
válasz
Te'ShoW|@Ti
üzenetére
menj a counter strikekoddal a megfelelő fórumba

Ha hazaérek ezért megkapod a magadét
-
Ljana
tag
válasz
Te'ShoW|@Ti
üzenetére
Te dög már itt sem hagyz élni???

-
Lenssver
csendes tag
Mivan nincs teleportköved???
-
Lenssver
csendes tag
Teleportálj Vale of Ruinsba ott van Unholy arc.
Amugy most toltam végig Egy 32 szintű lordal a játékot zsir volt. -
-
NeverI
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
pár kérdés felmerűlt bennem a játékkal kapcsoltaban.
pölö a sneak skill, hogy működik?
vagy az Athletics skillt van értelme 4 szintnél tovább növelni?
ugyan így vagyok a Weaponry skillenknél is? ok, hogy vannak olyan skillek amit ha 5 szintre hozunk akkor új mozdulatokat tudunk csinálni, de utánna mi változik?
amúgy nekem bejön nagyon a játék! túlságosan is... jövö héten érettségi én meg ezzel játszottam az elmúlt két napban...
-
Lenssver
csendes tag
Bocsi elirtam Unholy Arcba menjél ott jön a vámpir
-
Lenssver
csendes tag
El kell menni Isle of Damnedre ( az enteknek Totem vagy nyird ki őket 150000Xpdarabja)
a szigeten használd a vért jön egy vámpir utána elkel meni a legközelebi Moonstonhoz
és teleportálj Vale of Ruinsba Ott pedig Temple of draedoth(baszot nagy démon a fő monszta) -
Ljana
tag
Na most voltam a csajnál T2 és utána mentem grymlockhoz nemkaptam Teleportos könyvet van már moon stonom régóta és már az összes moongated végigjártam semmi. Tehát a köv. kérdésem volna mit csináljak????
Ja és Vartug az fejes skuldoomban mit akar még, elhoztam neki a vért de valami levelet kér. -
Lenssver
csendes tag
Helló As látom te nagyon képben vagy volna két kérdésem.Van egy olyan kűldetésem hogy
lord general crullis vale of ruins ba ki kéne nyirni de nem találom .A második kérdésem
hogy Tomb of soulsba vagyok és találkoztam Vartugal a démonal és kérdéseket tesz fel
miket kell válaszolni.

-
Lenssver
csendes tag
És ezt a Val of ruinst mere találom mert a térképen nincs.

-
AS
félisten
válasz
Lenssver
üzenetére
Skuldoonból délnyugat felé kimész, jobbra fordulsz arra tartva elérsz egy toronyhoz ott lesz egy csajszi ,ő mesél majd egy Grymlock nevű fickóról..majd a Dire lake mellett kicsit északnyugatra van Grymlock a tornyában, ő is mesél..
ezután irány le délesdélre, ahol van egy kis korcs egy oltárnál ott totem megszerez, vissza Grymlock tornyán túlra, ahol a beszélő fa vaan, totem bemutat,átenged, út végén tón átúsz, szigeten shadowcrystal megszerez, és mehetsz a vale of ruinsba ahol átjáró nyilik a shadow ruinsba..belépsz -
Lenssver
csendes tag
Helló Tomb of Soulsba hogy lehett bejutni mert a koponya mindig azt mondja hogy takarodjak.Vartug adot olyan kűldetést hogy travel tomb of souls stb..
-
Lenssver
csendes tag
Szevasztok a Naga templom után mere kell menni?Mi a Főszál.
-
Lenssver
csendes tag
Na szevasztok most végeztem ki a naga templomot .Az a kapcsolgatós ugrálás nagyon
az idegeimre ment de sikerült átmeni.Most nem tom mere menjek.Tele vagyok küldetésel.
Amugy a küldetést a celestial order adta a Fagylovagost.
Van egy olyan kűldetésem hogy valami lovagot kell kinyirni a fighters guild ata
valami Minas Taw hol találom nem tudjátok ? -
Ljana
tag
Már a 3. platóig elugrálok gond nélkül, most azon filózom, hogy kimegyek innen és durván ráhajtok az athleticsre lehet így majd fog tudni oldalra is ugrálni nem csak előre

Ilyen hülye sistémát.
ezt kikérem magamnak

-
Lenssver
csendes tag
Egy Fagy Lovagot kelett likvidálni Talendornál.Hogy lovag lehes.
-
Lenssver
csendes tag
Na Sikerült már a naga templomban vagyok most máráztam ki egy baszot nagy kigyót
most ott tartok hogy bementem egy terembe ahol rengeteg csapda van .Ezeken kell végigmeni. -
Lenssver
csendes tag
Hát kösz szépen nagyon vágjátok a témát .ottaka küldetést megcsináltam de fogalmam se folt róla hogy bolen fieldsbe kell meni. 7-ik sárkányt nyuvasztom ki unalmambam mert nem tudtam mere kell menni.16 szintű paladin vagyok 180 Hp 85 st Dex 60 Ag 60
legyőzhetetlen a lovag. -
AS
félisten
Én meg Újra kezdtem.
Nem is bántam meg legalább mindent tudok mi hol van.
Mostani karaterom legyőzhetetlen!
Fighter ,Marauder Adept Paladin.
Kétkezes harc sokkal jobb mint egy nagy kard.
Nagyon ott van..
JA most ott tartok hogy el kell menni Harrow ruinsba
És Így néz most ki a karakterem.
http://img.tar.hu/komander4/img/13318095.jpg#3
-
Ljana
tag
válasz
Lenssver
üzenetére
megkaptad azt a feladatot amiben meg kell találnod a rothi fejes fiát. térképen RT Bolen fields???
Vagy melyik feladatod oldottad meg idáig????
Ottaka kapitány megvolt???
Beszéltél a kocsmárosnéval?????
Aztán a Harrow ruinsban a csajjal kell beszélni aki a CP nél van (ad egy levelet amit elviszel Skulldoonbe Vartugghoz). De csak ezek után a feladatok elvégzése után
vartug enged tovább. -
AS
félisten
-
Lenssver
csendes tag
Helló kellene egy kis segitség.Anál a küldetésnél járok amikor a kristályokat kell behelyezni az oltárokba az elsőt megtaláltam a Lost Laknél a másodikat a Harow Ruinnál
de a harmadikra azt irja hogy forbiden landsen van csak hogy skuldoomban nem endednek átt a kapun .

-
Lenssver
csendes tag
Kösz szépen.
-
Lenssver
csendes tag
Szevasztok fasza a játék .Nem tudja véletlenűl valaki hogy mere találom a térképen
a teleport követ ? Jó lene nem gyaloglászni anyit
-
AS
félisten
Én elöröl kezdem anyi lehetöség van:
Igaz lenen 3- karakterem de nem baj.
Fighter -> Knight -> Lord
Fighter -> Marauder -> Deathlord
Fighter (eastern) -> Samurai -> Hatamoto
Fighter (eastern) -> Imperial -> Warlord
Mage -> Sorcerer -> Wizard
Mage -> Battlemage -> Warlock
Mage (eastern) -> Shugenja -> Kenjasai
Adept -> Celestial -> Stargazer
Adept -> Paladin -> Crusader
Adept (eastern) -> Monk -> Shaolei Master
Rogue -> Hunter -> Ranger Lord
Rogue -> Trickster -> Cabalist
Rogue (eastern) -> Budoka -> Ninja Lord
Sistership (any female) -> Valkyrie -> War Witch
Sistership (any female) -> Enchantress -> War Witch -
Ljana
tag
2nap folyamatos ugrabugra után, elhatároztam hogy nem szeretem ezt a játékot. pedig amúgy nincs vele gond jó történrt szép grafika,bonyodalmak, változatos ellenfelek, ja és hogy azzá képzed magad amivé akarod.
na de má ilyen szívást.
2 hétig szenvedtem mire idáig jutottam és most ilyen hülye pálya miatt bukik az egész.
igazán kitalháttak volna valami mást is. Jobban örülnék valami gigantikus ellenfélnek vagy valami, de ugrálni egész álló nap a semmiért , mert ez egyszerűen képtelenség

-
mclord
aktív tag
nincs magyarosítása a játéknak?

-
Ljana
tag
képes vagy hajnali 6kor nekiülni játszani???
Hú, akkor én mégsem vagyok túl fanatikus.
Szóval nem nehéz ellenfelek vannak hanem szivatós ugrálós pályák vannak benne amiktől kikészülök idegileg, mint mondtam már türelem terén nehéz eset vagyok és amikor 100x sem sikerül végigugrálnom 1re végem van.
Amúgy próbáltam másképpen továbbjutni sajna nekem más feladatot senki nem adott csak ez van, tehát erre tudom csak folytatni a játékot.
Na a rúnamágia nem rossz csak több rúnát kell beszereznem. Drágák, de majd megoldom a tekercses eladogatós módszerrel ha egymás után eladom a varázslataim 100x az 268 000 arany . annyi talán megteszi.
-
AS
félisten
shadow ruins a fö küldetés. ls legszivosabb rész a játékban.. állitolag.

-
AS
félisten
AZ a fö küldetés már...
Kitudsz még jönni a sv-böl??
Na szoval.. van már teleport köved.
Mert az öreg ador egy könyvet.
Amivel bermelyik teleport segitségével oda juthatsz.
Térképen alul baloldalt látod oda telepottálsz. tudod arra nnics ut csak teleport..
orjási területnek tünik..
És érdekes modon.Draedoth tempol a vale of ruins. ezt a runa mega mondta.
És ott vért is felkel áldozni az viszont a délen van.. -
AS
félisten
vale of ruins:ba voltál már?? Szerintem kötelezö de ugy tudom a Ahoz lord legyél oda kell menned. ahogy az én mágusomnak is..
Sajna holnap nem tudok játszani..
De csütörtökön igen.
Rájötem TD a vale of ruins! és oda a varázslo könyvével lehet odajutni..
Szoval elöször én oda megyek... -
Ljana
tag
ELAKADTAM

bementem abba a shadow ruinbe. van egz terem ahol áll 3 szobor és van 4 felé út de az csak az egyik van nyitva, ha abba beleszaladok kidob valami térbe ahol aztán addig kell a kapukon ki szaladni amig nincs egy feljáró. Oda ha beszaladok újra a szobros terembe jutok. Hogyan kell a szobrot kinyirni???
Mert gondolom ha felkel és kinyirom kinyilik a kapu amelyik felé néz -
AS
félisten
na most megyek grymlock-hoz.
hm ez runamágia biztos jo lezs.. -
AS
félisten
Ezt találtam neked!!! meg magamnak!
Grymlock nevű fickóról..majd a Dire lake mellett kicsit északnyugatra van Grymlock a tornyában, ő is mesél..
ezután irány le délesdélre, ahol van egy kis korcs egy oltárnál ott totem megszerez, vissza Grymlock tornyán túlra, ahol a beszélő fa vaan, totem bemutat,átenged, út végén tón átúsz, szigeten shadowcrystal megszerez, és mehetsz a vale of ruinsba ahol átjáró nyilik a shadow ruinsba..belépsz -
AS
félisten
Ok tudom hogy lovaghoz kell az küldi.. igy már minden tiszta.. (varázslonak is ott volt dolga.)
Na mindegy...
Na pont ez baj. nem tudok bemeni .Staroxia-hoz kell valami hogy bemenyek..
vagy lehet hogy rosz helyen kerestem.. mert mocsárban kerestem((
Ez térgép dolog már engem is idegesit...
Ugy tudom a Dire lake melet Grymlock-hoz kell majd menni.
és beszélö fák is vannak arra.
hm...
celetinnek: én is készülök. de az csak másodlagos lesz nekem).. (és könyebb küldii mint a többié) -
Ljana
tag
Ez marha jó
megálltam Grymlocknál (a rúnás alak), mivel rájöttem hiába nyomom a rune Shieldet ha nincsenek rúnáim
Szóval godoltam megszabadulok a fölöslegtől eladtam a kardot OK
A pajzsokat Ok
ekkor az összes (TEKERCSES) varázslatot, Hm eladtam a 22őt 1x 2x 3x 4x AMIKOR VISSZAKAPTAM A RÚNÁKÉRT KIADOTT LÉT AMI KB100 000 ARANY ABBAHGYTAM
-
Ljana
tag
Tisztázzuk a dolgot.
Én nem vagyok varázsló
A Minas Taw forbidden landban A térképen asszam TT és CP között.
Minas Taw egy személy, és mivel lovagnak készülök többek köszt ezt kaptam feladatul.
most Staroxia küldetését csinálom térképen T2. A Sea of Woeba tartok a kristályok már megvannak mivel nekem 2 Questet adott mivel én celetinnek is készülök.
Eddig megvan???
Na most neked mit mondott skuldoomban az ürge??? -
AS
félisten
minas tawtól (???? az meg hol van 3 orát kerestem de fogalmam sincs hol van
Kb térképen hol lehet???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Dell notebook topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de most megek a tree totemért meg iylenek.... hamár arra fele járok