Új hozzászólás Aktív témák

• Trak
    addikt
    válasz AS üzenetére #50

Végül én is továbbjátszottam. A zombiknál vagyok, a templom melletti kazamata rendszerben.
    Miután belejöttem a ládák disarmolásábam, onnantól nem volt gondom a ládák kinyitásával, még a 3 jelesekkel sem.

Amúgy jó kis játék lenne, csak látszik, hogy nem volt idejük befejezni. Sok mindenen kellett volna még fejleszteni (térkép, harcrendszer, mágia stb).
    Vicces, hogy egy varázsló csak tekercsekből tud varázsolni, amikből csak elég keveset lehet találni útközben... Így több óra játék után azt kell mondanom, hogy a varázsló életképtelen, ami elég szomorú.

Voltak vicces jelenetek.
    Van egy harci troll, aki megtámad az egyik teremben, de a kivezető ajtókon nem tud kijönni, utánam jönni. Ami azért vicces, mert ő egy nagyobb helységben van, aminek van egy balkonja is, ahonnan úgy lehet lelövöldözni íjjal, hogy nem tud ellene semmit csinálni:)
    Kb 10 percig lőttem mire meghalt, de megérte mert adott csómó XP-t (30.000 -t, vagy 60.000-t, már nem is emlékszem), amiből felfejlődtem vagy 5 szintet:)

Megint egy jó példa, hogy hogyan lehet elrontani a siettetéssel (biztos, hogy megint a kiadó volt a hibás), egy alapvetően nem rossz játékot.

Új hozzászólás Aktív témák