- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
Cypresss #7580 üzenetére
Hat en a Dune forumon olvastam ,akik elmentettek .De a lenyeg a Dune irta (fennem betettem )
hogy nem az ö engedelyezesevel .Es hogy felkelett volna tüntetni hogy nincs ra garancia .
Ezt is irtak a Dune support tol nekem ,valamelyik nap ,amikor valaszoltam nekik hogy csak 1080p be megy a Netflix .Lizensz ,kihangsujozza ,hogy nincs .Netflix has been running since the day before yesterday, but not satisfactorily. Several owners report that Netflix only runs in 1080p. 2160P -4K-HDR-DOLBY VISION does not work any further.
"1080p/4K -- yes, it is Netflix limitation, unfortunately, we have no control on it. Netflix now allows 4K only on Netflix-certified boxes, and there are very few set-to-boxes in the world which are Netflix-certified, no way to solve it on Realtek RTD1619 media processor (Realtek platform is not Netflix-certified)." -
emre33
addikt
válasz
Cypresss #7580 üzenetére
archive.org oldalon nézd meg a lejatszo.hu korábbi státuszát (ők a hivatalos nagykerei a cuccnak, hd-dune.hu is az övéké)
Ez január 25. Állapot, ezt szó szerint véve: 1080p van license, csak a 4K nincs. Ez így bukta nekik.
És az archive.org sokkal bizonyítóbb erejű mint egy képernyőkép, szerintem.“ A Pro 4K II azon kevés TV-re csatlakoztatható androidos box egyike, amely rendelkezik megfelelő licenccel és biztonsági szinttel (Widevine DRM L3/L1) ahhoz, hogy a YouTube és akár Netflix is engedélyezze rajta a lejátszást 4K felbontással is, nem csak fullHD-ban. A Pro 4K II megjelenésekor (2020 nyarán) a Netflix 4K-ban nem támogatott, de a 4K-s YouTube videók közül akár a HDR színrendszert tartalmazók is lejátszhatóak.”
Archive.org néha lassú, de müködik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest