Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Végül mutattak valami gameplayt?
-
flexxx2
őstag
Ez csak egy újabb survivor PVP lesz? Semmi történet mód?
Single módban pár óra alatt meg is unja az ember, az ARK és Conan legalább elvarázsolt (néha) a környezettel, de a sivatag az nem valami érdekes, változatos. -
A keszitok lelkesedese es hozzaallasa az alapanyaghoz, tiszteletre melto. A vilag, nagyon erdekel (persze hiszen faltam a konyveket) . A jatekmechanika, hat, tovabbra sem en leszek a celkozonseg. De ez mar egyeni szoc problema.
Igy atporgetve az eventett,megnezve az uj trailert, tenyleg a survivor, nyersanyag gyujtogetos, bazis epitos sablonra epul, de majd kiderul, ennel mennyiben tobb. A kiadas utani egy ev mulva patchelt allapotaban majd kiprobalom
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ma este 6-kor indul a műsor.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha nagyon akarnák, akkor utazni is lehetne a bolygók közt, számomra ez a nagy kérdés.
Ami a Conan-be benne volt, az benne lesz ebben is valamilyen formában, csak nem tudom, hogy ez elég lesz-e.
Ez egyik sem MMO, ezek Survival játékok. Conan Exiles maximuma 80 fő/szerver, ez semmilyen mérce szerint nem "Massively". Dune-ről nem tudom hol lesz a teteje játékosszámban, de kétlem, hogy olyan nagyot nőne. -
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Szerintem Arrakison is meg lehet oldani. Mad Max játék is egy "egysíkú" világba volt elhelyezve, de mégis voltak vulkanikus vidékek, különféle táborok, sziklák, hegyek, sivatag, régi romok.
Ugyan ezt át lehet ültetni a Dune-be is. Kereskedő városok, nativ fremen sietchek (itt is bőven el lehet rugaszkodni a kicsi poros barlangtól kezdve a hatalmas hegybelső városokon át, a kisebb, zöldellő kísérleti telepekig), sziklásabb vidék, sós tavak, mélysivatag, stb. (tény, nem olyan változatok, mint mikor erdőt sivatag, azt meg havas tájak váltják, de hát nem is ezért ül neki az ember a Dűnének
)
Én modnjuk a Conan világát nem ismerem, de ezen mindjárt javítok..bár én sosem voltam MMO párti, és nem hiszem, hogy épp most leszek meggyőzve (bármennyire is imádom a Dune univerzumát)
-
Montanaxy
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Maximum településekkel tudom elképzelni. Bár nem ismerem annyira a dűneverzumot.
-
Montanaxy
aktív tag
Conan Exiles lesz kb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Hamarosan indul a Dune Awakening Direct
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest