- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
Isten
tag
válasz
Printszkrín #418 üzenetére
Up,
és köszi! -
Isten
tag
Remek! Azert kell, mert apam szerelmes lett a gepembe, marmint amit (Toled) vettem es azt akarja, hogy az ove legyen.
De megkapja..
[Szerkesztve] -
Isten
tag
Egyebkent van meg a remek vasbol? Sajna diakhitel csak maricus 15en jon, de ha marad akkor egy ugyanilyen konfigot szeretnek, plusz a RAM-os tema, amit beszeltunk. Remelem lesz, de azert vegyetek.
Hehe, ezt azert mondom, hogy ne tunjek gonosznak veletek szembe! -
Isten
tag
Jo koran reggelt!
Up! a remek gepnek! 0 problema, gyors, mint a villam, vegyetek! -
Isten
tag
válasz
Printszkrín #340 üzenetére
BeOS? Legjobb! Felelmetesen gyors! Azt tervezem, hogy ez lesz rajta, mivel itt a kollegiumban csak netre lesz hasznalva, arra pedig tokeletes.
-
Isten
tag
válasz
Printszkrín #334 üzenetére
Nekem detto ugyanez jutott eszembe! (nem sajnaltak belole az anyagot)
Tenyleg rohadt jo kis rendszer ez! Egyebkent anno ha azt mondjak, hogy valaha is ilyen vasam lesz, kinevetem! -
Isten
tag
En voltam a szerencses vevo, ugyhogy 3 up az eladonak!
Tenyleg nagyon jo ''kis'' gep, sulya van, de nagyon megeri.. Amikor leszedtem az oldalat dobtam 10 hatast..
Remek gep, kiralyos uzlet volt!
Fel! -
Isten
tag
Engem érdekel a másik gép!! Megy az email, remélem meg tudunk egyezni!
Üdv,
Tamás
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest