- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
ISZOLE
senior tag
Ez igen érdekes dokumentum két szempontból is. Egyrészt részletesebben leírja a feltételeket mint az enyém másrészt az is kiderül, hogy két malomban őrlünk. Az én lapomon ugyanis összesen csak három slot van a tieden meg négy. Szóval valószínűleg mindenkinek igaza van. Egyébként szívesen kipróbálnám a gyeakorlatban is és akkor minden kiderülne.
Bocsi késői reagálásért de a melóhelyemről netezek és tegnap meg nem voltam. -
ISZOLE
senior tag
Ha már mindenki olavassa azt az alaplapi leírást akkor észre kéne venni, hogy teljesen mindegy hány slot van a dual channelt a két bank segítségével csinálja. Tehát csak az számíthat, hogy a bankokban azonos-e a berakott memória mennyisége.
Egyébként a leírásból az is kitűnik melyik slotok vannak egy bankban, mert ha az ember ebbe a két slotba dugja a két egyforma modult akkor is singliben megy. -
ISZOLE
senior tag
Már nem emlékszem hol, de mintha annak idején azt olvastam volna, hogy csak annyi megy duál módban amennyi a két bankban közös, a többi nem.
Igaz lehet ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Excel topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest