- Fórumok
- Piacos témák
- Dual athlon server
- (téma lezárva)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tewe
csendes tag
Ezt találtam hirtelen.
Bővebben: link -
tewe
csendes tag
Nem tudom ez most valami vicc? Miért számít, hogy milyen házban van? Ez egy server, jó esetben be lesz rakva egy klimatizált serverszobába, senki se fogja látni. Vagy otthoni/irodai munkára akarsz egy ilyen gépet? Vagy csak arra vagy kiváncsi, hogy mekkora a ház és milyen a hűtése? Nem értem.
Kép most nincs de majd keresek neten, vagy lefotozom ha annyira fontos
-
Gatya
senior tag
-
tewe
csendes tag
PRO Station

Semmi extra -
Gatya
senior tag
Milyen házban van?
-
tewe
csendes tag
up
-
tewe
csendes tag
up
-
tewe
csendes tag
up
-
tewe
csendes tag
up
-
tewe
csendes tag
Utolsó ajanlat: 75000
-
tewe
csendes tag
up
-
tewe
csendes tag
up
-
tewe
csendes tag
Rendben akkor én alkudok.
Új ár: 80000 HUF -
tewe
csendes tag
Legalabb alkudjatok

-
tewe
csendes tag
Egybe szeretnem eladni. De ha talalsz valakit aki kulon megvenne scsi-t es egyutt fizetnetek 85ot nekem az is jo

-
x.geo
aktív tag
Azert hoztam ki Axelerotol mert mar nincs ra szuksegem es csak teher volt.
Igen en hirdettem ingyen ha valaki atveszi tolem es kell neki Axelero elofizetessel. De ugy nem kellett senkinek.
Nem hiszem, hogy sokkal kevesebbet erne 1900as procikkal, de akinek olcsobban kell az inkabb alkudjon ;)mennyi lenne, ha nem kell a scsi bele?
-
tewe
csendes tag
Azert hoztam ki Axelerotol mert mar nincs ra szuksegem es csak teher volt.
Igen en hirdettem ingyen ha valaki atveszi tolem es kell neki Axelero elofizetessel. De ugy nem kellett senkinek.
Nem hiszem, hogy sokkal kevesebbet erne 1900as procikkal, de akinek olcsobban kell az inkabb alkudjon ;) -
dzsoni
senior tag
Én sem direkt cserére gondoltam, csak ha valaki elvinné de nincs annyi pénze mint amennyit kérsz érte és beérné kisebb procikkal is akkor adva van a lehetőség.
-
x.geo
aktív tag
senkinek nem kellett???
képletesen ingyen

(mert ha jól emlékszem te voltál aki ingyen odaadta volna, ha valaki átvállalja a havi kifizetést)
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
Találtam egy tesztet a lapról:
Bővebben: link
Miért hoztad ki a gépet Axelerotól? Új ment be helyette, vagy feladod a hosting bizniszt? -
stanley_
tag
1ébként mi ára van ennek?
pusztán kiváncsiságbol -
tewe
csendes tag
Nem akarok csereberelni, kihoztam a gepet Axelerotol, felbontottam a szerzodest es szeretnek ugy kiszallni belole, hogy nullan legyek.
-
dzsoni
senior tag
Esetleg procicsere nem érdekel?
Adnék két 1900+ -t és ráfizetnék a 2400-esekre, így valamivel olcsóbban tudnád eladni
-
dzsoni
senior tag
-
Sumi
aktív tag
bocsanat, hogy beleszolok
megy unbuffered rammal is az alaplap legjobb tudomasom, es tapasztalataim alapjan (ha az elso 2 ramsloltot hasznalod. -
tewe
csendes tag
Egybe szeretnem eladni.
Azt hiszem csak registereddel megy. -
Loha
veterán
-
tewe
csendes tag
Eladó server:
MSI K7D Master (Dual athlon alaplap),
2x AMD Athlon 2400+ XP/MP,
2x512 Kingston Registered DDR RAM,
Atlas 9.1 GB SCSI HDD,
Adaptec 2940 U2W SCSI vezérlő.
Irányár: 85000
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Piacos témák
- Dual athlon server
- (téma lezárva)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Fogyjunk le!
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Diablo IV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Félkonfig AMD Ryzen 5 5600G 3,9 Ghz / Kingston Hyper X 32GB DDR4 /512 GB NVME SSD 6 hó garancia
- DJI Mini 2 SE
- P16s Gen2 16" FHD+ IPS i7-1360P RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5070 TI 16GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.04.10. -ig - Eladó!
- Eladó - DELL Inspiron, DELL Latitude, HP EliteDesk, DELL PowerEdge R630
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- 27% Áfás MacBook Pro 14" M3 Pro 18 GB RAM, 512 GB SSD, Space Black - 0473BE
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

képletesen ingyen