- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
$last_pos = strpos($variables['content'],'"',$first_pos+8);
Te most itt miket művelsz?Őszintén szólva nem volt nagyon kedvem megérteni a kódot, mert számomra eléggé homály. Mi az a +8?
Miért pont 8?
Egyébként nálad hogy van benne a node title a language switcher block-ban?
Nálam sem annál, sem a Language switcher dropdown blokkjában nincs benne: [link].(#185) Siriusb : ja, ehhez még annyit, hogy ezek szerint a Pathauto elég érdekes dolgokat művelhet, ha egy másik modul csak úgy tönkrevághatja... bár elvileg a Pathauto is biztosít hookokat ahhoz, hogy URL aliast létre tudjon hozni a modult, amennyiben a Pathauto modul megvan, lehet, hogy az vágja tönkre ilyenkor a dolgot, hogy valamelyik modul fosul implementálja az adott hookot. Bár akkor az meg a Pathauto modul hibája, ha ezt az esetet nem kezeli le.
Egyébként nem tudom, mi a véleményetek erről, de én azt tapasztaltam, hogy Drupalnál már a core-ban is sok esetben a hibakezelés eléggé csapnivaló (a modulok fejlesztői meg sokszor átveszik ezt a mentalitást). Miért kell nekem PHP-s warningokon keresztül értesülnöm róla, hogy valami modul hülyeséget csinált?
Van egy olyan érzésem, hogy a Drupal core-ban is esetleges teljesítménybeli okokból nem akartak mindenféle hibát lekezelni, de néha indokolatlannak érzem, hogy megspórolták - szerintem az sem normális, hogy nagyobb hiba elkövetésénél fehér képernyőt észlelsz, aztán debuggoljál, vazze...(#184) SecMan : várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest