Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja tényleg, erről meg is feledkeztem, hogy van ilyen lehetőség, azért nem választottam ezt, mert szeretem, ha pontosan tudom, mi történik, tényleg a hivatalos változat kerül-e fel, végigkövetem rendesen a szokásos Drupal-telepítési folyamatot, és így tovább, ráadásul erről az automatizált backupról és update-ről nem is tudtam, szóval ez nekem új volt, jó, hogy megosztottad, lehet, hogy majd adok neki egy esélyt.

Viszont miközben leírtam, rájöttem, hogy ezzel már megint csak az a gáz, hogy a frissítésnél van pár modul, ami kiakad, hibákat dobál, és ezeket jobb' szeretem akkor már localhoston tesztelni, az éles változatot békénhagyva, Drush-sal update-elve, hogy legyen lehetőségem ezeket rendesen utánanézve kijavítani, szóval szerintem maradok mégis csak a hagyományos módszernél.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő