- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet): 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

chepavel aktív tag Kedves Kollégák! Van egy problémám, amivel már két napja mókolok, és akárhogy is keresem, nem találok megoldást. A rendszer a következő: Drupal 7 egy IIS+FastCGI-al kiszolgálva. 
 Az oldal cirill betűket használ, valamint a PHP mail() funkcióval történik a levélküldés. Tartozik a szolgáltatáscsomaghoz egy SmarterMail is, amin a felhasználók, adminok menedzselhetik a weboldal számára küldött üzeneteket. Azonban, akármit is csinálok, SmarterMail felületen nem jelenik meg a valós, cirill szöveg.Ami ötletem volt, hogy majd jól átállítom a content-type-ot UTF8-ról windows-1251-re, hogy a webmail tudja értelmezni, hogy ez cirill szöveget tartalmaz, és helyesen jelenítse meg tartalmat. (Mert tudja kezelni, biztosan, teszteltem.) Az alap mail.inc.-ben átírtam az értéket, de az elküldött levelek továbbra is UTF8-ra lettek kényszerítve. Megadtam a MIME verziót, valamint próbáltam a következő sorokkal is beilleszteni: 
 'Content-Type' => 'text/plain; charset=UTF-8; format=flowed; delsp=yes',
 'Content-Transfer-Encoding' => '8Bit',
 'X-Mailer' => 'Drupal',Azonban, ez sem hozta meg az eredményt, és továbbra is UTF8- kódolással érkezik meg a levél, és olvashatatlan. Találkozott már valaki ezzel/ilyen a problémával, vagy van valakinek esetleg tippje, hogy merre induljak tovább? 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő