- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz
Bdanyy #43386 üzenetére
Pontosan ilyen gondolatok vezéreltek, amikor elkezdtem úgy 10 hónapja ezt a hobbyt....
Nem tudtam mennyi időm, és lehetőségem lesz űzni a repkedést, ezért nem drága (több százezres) gépet vettem. És amint az elmúlt hónapok tapasztalata mutatja, igen jól döntöttem: Havonta kb.1-2, max. ha 3 alkalommal tudok repülni, többre nincs lehetőségem sajnos. Ezért nagy kár lett volna százezreket kiadni. Nem csak az idő hiányáról van szó, de közbeszól gyakran az időjárás, vagy a megfelelő helyszín hiánya is....
Nap mint nap találkozom olyan hirdetésekkel, hogy Phantom 2-3 eladó mert nincs ideje az illetőnek vele foglalkozni. Jó, hogy nem jártam így....A Go Pro és az Sjcam4000 egy méret. A go pro képét elvileg egy vtx-el és a fentebb emlegetett otg-s kütyüvel át lehet küldeni mobilra vagy tabletre.
-
mobbo
senior tag
válasz
Bdanyy #43379 üzenetére
ha nem kell csúcsminőség, akkor egy használt bebop1 vagy 2
esetleg egy disco (ez akár 57km-es kört is elrepül miközben fpv de drága)viszont ezek se sokkal olcsóbbak mint egy phantom 3s, viszont szarabb a kép
sajnos 100 alatt nincs elfogadható konfig, emiatt a standardok ára nagyon stabil, 120ért mennek
korábbi hozzászólásomban levezettem, hogy simán megér ennyit, mert minimális bukóval el tudod majd adni ha feljebblépnél, ne félj kiadni ennyi pénzt, nem kidobod (feltéve, hogy nem zuhansz majd le vele)
legjobb vétel egy p3a! mindenki vegyen phantomot, tökre el vannak nyomva a phantomosok ebben a topikban
-
Baku
aktív tag
válasz
Bdanyy #43381 üzenetére
Örök dilemma: Kinek mik az elvárásai, igényei, mekkora a rászánt anyagi keret, és ennek a kettőnek a figyelembevételével mit lehet kihozni - tól - ig....
És ez igen igen szubjektív, egyénenként más és más ...
Nekem Pl. a Tiédhez hasonló elvárásaim és igényeim mellett a 100 ezer alatti (minden vadiúj!!! ) kategóriában, és a "néha videózom egy kicsit, olyan, amilyen, de én csináltam" súlycsoportban teljesen megfelel az aláírásomban is szereplő 2 nagyobb gép + kamera konfig ....
Nem is vágyom többre, jobbra (főleg nem többszázezerért....)(Nekem a két gépl, a kamera, és a gimball cirka kb. 120 volt....)
(Az egy másik kérdés, hogy pótakksik, profi töltő, checker, balancer, sok egyéb kütyü, még vagy 50 miisi volt....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest