- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
defy456
aktív tag
válasz
ladislausony #68146 üzenetére
Biztosan a mavic-et venném... Legalább annyival jobb mint amennyivel többe kerül. Sőt...
-
MR007RM
addikt
válasz
ladislausony #68153 üzenetére
De olcsóbb viszont szerintem egyszerűbb reptetni. Igaz nincsenek érzékelői, kamera csak fullhd, gps az van és visszajön ha hívják, nekem nagyon bejött. Megbízhatóan végzi a dolgát. Hát eddig nem sokat tudtam belőle mutatni, a későbbiekben ezt igyekszem pótolni. Sokan hekkelik a hardvert mint én is...antenna, akku (holnap lesz forrasztás és a 5000mAh akksi beüzemelése aztán reptetés stb....érdekes egy drón.
Amatőr drónosoknak is kiváló lehet az egyszerűsége miatt.
-
MR007RM
addikt
válasz
ladislausony #68146 üzenetére
Ha engem kérdeznél én azt mondanám hagyd ezeket a szarokat és vegyél egy Fimi A3-at. Na azzal aztán azt csinálsz amit csak akarsz, a fantáziád szab csak határt.
-
Geller72
veterán
válasz
ladislausony #62153 üzenetére
Benne van a mellékelt leírásban. Minden Mjx gépnek...
-
ladislausony
csendes tag
válasz
ladislausony #62152 üzenetére
köszönöm. közben megszületett. Nem gondoltam, hogy a piros lakat gombot az előtt kell nyomnom, h bekapcsolnám a távirányitót. vagyis igy sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest