- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegos
senior tag
Hali!
Pont ez a tipusom van, elégedett vagyok vele, ezért a pénzért megfelelőnek tartom a minőségét.
De mint látod van egy kis gondom vele, remélem nem nagy ügy és megoldódik. Azt nem tudom, hogy ez mindegyiknél esetleg tipushiba lehet (nem olvastam még róla ilyesmit) vagy csak én bénázok el valamit. -
laccy88
senior tag
Haveromnak rendeltünk egy ilyet. Sajnos nem sokat tudok róla mondani, alig használta még.. Én próbáltam, érzésre az x5c stabilabb, jobb kezelni, viszont a wltoys gépén lehet százalékosan állítani az iránykar érzékenységét. Nagyon fürge tud lenni, bár akkor már nehezen irányítható
az fpv-ről annyit, hogy nagy élmény annak aki még nem próbálta. Sokkal jobb mint a wifis, de persze a minősége messze elmarad egy komolyabbtól. Anyagminőségben kb x5c, talán az kicsit jobb is ennél. Ez az én véleményem, kevés tapasztalat alapján. Ha hasonlót keresnék, megpróbálnám az x5c-t a külön vehető fpv szettel
-
vegyszer
addikt
Ilyen fizikai kiterjesztésű kefés gép pl a Syma X5SW, kicsit nagyobb az X8W, de mindkettőben WiFi alapú kép továbbítsa, ami 2,4GHz, mint a vezérlés, és ez zavartatja a képet), de egy BNF - es Syma X5C (kamera nélkül) egy külön távirányító, és egy külön FPV készlet , ami már 5,8GHz-es, szerintem jobb választás a kisebb méretre. Méretben itt van még a Wltoys V686G. De a JJRC is gyárt ilyet (neki igen erős a kötődése a Wltoys felé, néha a modell számok is azonosak) V686 néven.
Persze van más is, pl a JJRC H8D , vagy a Cheerson CX-30S, és a JJRC H9D, vagy épp a Wltoys V666, de ezeket kevésbé nézegettem...Jellemzően 100$±25$ körül mind megáll...
Kefementes fronton inkább építeni érdemes, szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged