Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deathcrow42 #74645 üzenetére
A hajós-jogosítvány még jól megy náluk, de ezen kívül szint alatti az egész. Én ha nyaralni megyek szeretem jól érezni magam (mint mindenki más), na ez a horvátoknál nincs meg. És koszos a víz, alig van élővilág. Árak meg már az olasz árak felett...
Amúgy imádom a görögöket, Thassos, Vourvourou.... csak ne lenne az a 3 határ közöttünk...
A thassosi Golden Beach nagyon adja a drónos témát:
-
Sordoran
addikt
válasz
deathcrow42 #74625 üzenetére
Ma lejár (vagy már tegnap lejárt) az 5 nap a hiánypótlásra, és mivel nem kaptam választ reptértől se, így valószínűleg nem lesz eseti légterem. Viszont közben városi jegyzőtől szerzett információ szerint (avagy ők így jártak el korábban mással), ha nem repülök közvetlen házak fölé, és veszem fel az ott élőket, akkor szabad a pálya. Szóval vicces lesz, de ilyen 5-10 méter sugarú köröket rajzolok majd be MDS-n és így fotózom, videózom, a mostani célomnak ez is megfelel.
-
válasz
deathcrow42 #74540 üzenetére
Felsővezetékes vagyok és járművezető is. Az ésszerűség az menni fog. Csak felesleges büntetést nem akarok a tudatlanságom miatt.
-
vandor01
senior tag
válasz
deathcrow42 #74305 üzenetére
hááát? az Xiaominak is vannak kis jatekos dronjai [link]
hogy mennyire fajak? olvasni kell a commentet ranezni a tubraazert amire rabiggyesztik az "Mi" az talan atlagosnal jobb lehet!
a kinnai "atlagos" azert elgsoxor szart is jelenthet.... -
vandor01
senior tag
válasz
deathcrow42 #74227 üzenetére
40m? hat az boven eleg FPV-ezni whoopolni
godolom ez a szabalyozas a repter miatt van
amugy meg mi a mano...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest