- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
huliganboy #139 üzenetére
Én mindenképp az építés mellett lennék, sok mindent megtanulsz vele és könnyebb átépíteni is. Az már nem biztos, hogy olcsóbb is lesz, de az élmény meg a tudat, hogy Én csináltam talán kárpótol. Én valahogy így tervezem a közeljövőben.
GoPro számos drónon van, főleg azon amit leginkább videózásra használnak (legyen az extrémsport vagy akármi), magához a légi-fényképezéshez szerintem jobban passzol egy könnyű kompakt kamera ami már megfelelő felbontású és minőségű képeket tud készíteni (persze ez is sok mindentől függ ugye - nem biztos, hogy a soksok csillió trillió MP-el elegendő). Ennek lényege a képpárok összeillesztésében van a későbbiekben.
De, ha nem szeretnél építeni számos gyártó van jobbnál jobb masinákkal és a közeljövőben ez csak bővülni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest