- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
bali79
tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Azt, hogy szerintem mi a drog, már korábban leírtam, ha gondolod olvasd el, úgyis valamelyik utóbbi hozzászólásaim egyikének az elején van.
Mire föl a kettős mérce? Hát arra föl, hogy az egyik legális, a másik meg nem. Vagy, ha úgy tetszik, akkor miért ne használjunk kettős mércét? A drogoknak (meg más dolgoknak) nincsenek jogaik, ezeknek nem JÁR az egyenlő elbíráslás! (Nem úgy van, hogy minden más, ami kevésbé káros a ciginél/alkoholnál, annak legálisnak kell lennie!) Ja, hogy a használóiknak viszont igen? De az ellenzőiknek is! És itt láthatjátok is, hogy MOST nem az a probléma, hogy definiáljuk, mi az a drog és, hogy a fű miért az és az alkohol miért nem vagy fordítva. Vagy, ha erről érdemben vitázni akartok, akkor egy egész országot kell előbb felvilágosítanotok! Legyen, tegyétek! 10 év múlva visszatérhetünk a kérdésre.
Szerintem a fű legalizálása azt a veszélyt hordozza magában, hogy a drogok elítélésének a mértéke csökken és ez vezethet ahhoz, hogy több kemény drogos lesz, a másik oldalon meg mi van? Néhány békésen (és főképp legálisan) füvező felvilágosult fiatal.
Szerintem ez nem éri meg!
Van már egypár káros szer legálisan forgalomban a világban, a kérdés csak az, hogy akarunk-e még egyet melléjük csak mert miért ne??
Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- AMD FX
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest