Aktív témák
-
Ranthalas
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen próbálkozok de segítségre lenne szükségem. Nem rég vettem egy Radeon X1950 Pro videókártyát de csak most jutottam el odáig hogy feltegyek a gépemre pár ütősebb játékot. Ekkor kezdődtek a problémák. Eddig a Gothic 3-at és a STALKER-t próbáltam és mindkettőnél hasonlók a tünetek. Játék közben a kép megakad,megáll majd elsötétül minden. Ezek után jobb esetben kb 5-10 másodperc után visszajön a kép és tudom folytatni a játékot, rosszabb esetben viszont marad a sötét képernyő és csak a hangokat hallom (megy a zene,vagy a párbeszéd folytatódik vagy például ha nyomok egy ESC-et akkor hallom a zenén hogy kilépett a menübe) csak éppen kép nincs. Ilyenkor nem tudok mást csinálni csak bezárni a programot. Próbálkoztam már hogy ki/be kapcsoltam a Cataclysban a VPU recovery-t, legfrissebb drivert is feltettem majd mikor az sem használt akkor a régebbit ami a telepítő cd-n van, de hiába. Windows XP most lett telepítve és az egész gép is új.
Van valakinek javaslata? Előre is köszönöm!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest