- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ide is berakom, hátha...
"Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem: Most kezdtem el ismerkedni a Dreamweaver MX 2004-gyel (nem röhög!
Én is tudom hogy majd' 10 éves program, de most ez volt kéznél.) és a következő gondom lenne.
Van nekem egy jpg képem ami a háttér lenne. ebben a képben ha bizonyos előre meghatározott elmekre megyek akkor egy új, általam meghatározott képnek kéne felvillannia az adott elem helyére. A map-es/képtérképes cucc nem jó mert ott csak linket lehet vele behozatni. A rollover image meg megint nem jó mert az mindíg egy teljes képet cserél, nekem meg csak részletek kellenek, pedig azzal kéne megcsinálni igazából szerintem.
Köszi a segítséget!
"
A konkrét példa az lenne, hogy van egy F1 pilótákat tartalmazó tablóm, s úgy kéne felvágni a képet, hogyha mindíg a fejére kattintok (fölé viszem az egeret) akkor egy rollover image-gel kicserélje az eredeti fejdarabot az általam átszerkesztettre.
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest