- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dyingsoul #277 üzenetére
Hali!
Mint mondtam PHP programozásban nem tudok segíteni. Az a 2 könyv jó, a 24 órás kezdőknek szól de nagyon jól használható, a fekete(már ha az a fekete amire én gondolok) az meg megint csak remek könyv, igaz ehhez már kell egy nagyon erős alap.
A szoftverfejlesztés topic-ban van PHP, PHP+MySql topic, ott segíteni fognak, ha a PHP programozásban elakadsz esetleg...
Fire.
-
válasz
Dyingsoul #275 üzenetére
Hali!
Kellene venned egy lottót, mert nagy szerencse volt, hogy megláttam a Win7 topic-ban a HSZ-od, az meg pláne hogy abban leírtad, hogy törölted a könyvtárat...
Egész más irányba ment volna el a csevegés egyébként...Van az úgy, amikor az ember a fogával néz. Egyszer régebben 10-12 órás non-stop programozás után, hajnali 2-kor betévedtem ide PH-ra, és egy másik topic-ban hosszasan megválaszoltam egy olyan kérdést, ami kb 4 éve tettek fel...
Hát igen, DW-t meg kell tanulni, át kell látni. Mondjuk én is DW-vel PHP-zok(csak ha nagyon bonyolult PHP kódot kell készíteni, akkor használok külön egy kiváló PHPeditor-t), ezért abban, hogy azt hogy kell beállítani, hogy DW-ből futtasd PHP kódot, abban tudok segíteni esetleg...
Magában PHP programozásban azonban nem(sajnos szabadidőm nem sok van, és azt másra használom), de arra is van topic itt PH-n.Fire.
-
válasz
Dyingsoul #272 üzenetére
Hali!
Időközben a Win7 topic-ban is elolvastam mit írtál: [link]
"Adobe dreamweaverem inditás után leáll! próbáltam az appdatából törölni a config mappát de nem segített"
Abban a linkben amit korábban adtál SZÓ NINCS TÖRLÉSRŐL!!!!
A Configuration könyvtár ÁTNEVEZÉSÉRŐL van szó, nem a TÖRLÉSÉRŐL..
Talán ha azt kipróbálnád, akkor megoldódna a problémád..
Fire.
-
válasz
Dyingsoul #272 üzenetére
Hali!
A WIN7 az RC vagy RTM?
(RC alatt nálam a PS nem indult el, pedig jogtiszta az Adobe környezetem, WP)
Eredeti változat(a DW) amit használsz vagy valami "ki tudja honnan" leszedett változat?
Használsz más CS4 terméket(PS, Flash Pro stb), ha igen akkor azokkal nincs gond?
(A Photoshop simán elindul például?)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest